Η ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων Πολιτών συναντήθηκε με τη Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ

Θα εργαστούμε προσηλωμένα ώστε το ΤΕΦΑΑ να δυναμώσει

Συνάντηση με την Πρόεδρο και τον αναπλ. Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών είχαν η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και κλιμάκιο υποψήφιων της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

Η Πρόεδρος κ. Κατερίνα Μουρατίδου αναφερόμενη στην 30χρονη παρουσία του ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες, αφού επισήμανε την διεθνή αναγνώριση που αυτό έχει λάβει για την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και κατάρτισης προς τους φοιτητές του,  στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα έλλειψης χώρου που αντιμετωπίζει το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, γεγονός που το εμποδίζει να αναπτύξει τις δυνατότητες αλλά και την κοινωνική του παρέμβαση.

Η κ. Παπαφωτίου τόνισε: “Στηρίζουμε με κάθε τρόπο το ΤΕΦΑΑ Σερρών και ως εκπρόσωποι του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα εργαστούμε προσηλωμένα ώστε αυτό να δυναμώσει και να αναπτυχθεί περαιτέρω.
Πιστεύουμε οτι η συνεργασία του με τον Δήμο Σερρών θα οδηγήσει σε  πολυεπίπεδη σύνδεσή του με την κοινωνία, ώστε μαζί να επιτελέσουν κοινωνικό και χρήσιμο έργο.
Είμαστε υπέρμαχοι της καλλιέργειας του εθελοντισμού στους φοιτητές. Τον θεωρούμε πράξη ενδιαφέροντος για το σύνολο αλλά και εκπαιδευτική διαδικασία και δράση που οδηγεί τους νέους ανθρώπους στην κοινωνικοποίηση.
Θέλουμε το ΤΕΦΑΑ Σερρών σύμμαχο στην νέα εποχή του Δήμου Σερρών και συμπαραστάτη στις Προγραμματικές μας δεσμεύσεις για: 

-την Αναμόρφωση του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας
-και την εκ βάθρων ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Σερρών”.

Στη συνάντηση από το ΤΕΦΑΑ συμμετείχαν η Πρόεδρος κ. Κατερίνα Μουρατίδου και ο αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Νικόλαος Κωφοτόλης

Την ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ.
Ζωή Αλιώζη, Βάσω Μαυρίδου, Άννα Μελισσουργού, Γιάννης Προδρόμου,  Έφη Τζούρη, Φούλης Τριανταφύλλου, Κική Φωτίου και Μάκης Χατζηλιάδης.

Ακολούθησαν επαφές και συζητήσεις με φοιτητές και  εργαζόμενους του ΤΕΦΑΑ Σερρών.ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here