ΕΑΑΣ Παράρτημα Σερρών: Μεγάλη η απώλεια για το Νομό Σερρών ο θάνατος του Χ. Μέγκλα

Με μεγάλη θλίψη,όπως και η υπόλοιπη κοινωνία των Σερρών, η ΕΑΑΣ Σερρών πληροφορήθηκε, τον αδόκητο θάνατο του πρώην Προέδρου του ΕΒΕΣ Χρήστου Μέγκλα.

Ο Χρήστος Μέγκλας που γεννήθηκε στις Σέρρες το 1957 ήταν παντρεμένος με την Ελίζα Κουγιουμτζόγλου και έχει ένα γιο, τον Βασίλη.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ και στη συνέχεια κατατάχθηκε στο Πυροβολικό όπου υπηρέτησε για 28 μήνες σαν Αξιωματικός – Τοπογράφος.

Ίδρυσε τρεις Εταιρείες ως συνέχεια της επιχείρησης του πατέρα του (που είχε ιδρυθεί το 1942) οι οποίες το 1998 συγχωνεύτηκαν και δημιούργησαν την “Χρήστος Μέγκλας ΑΒΕΕ” στην οποία ήταν Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.

Είχε πλούσια επιχειρηματική,συνδικαλιστική,κοινωνική και αθλητική δράση,ενώ από τον Νοέμβριο του 2011 εκλέχτηκε και ήταν Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Σερρών.

Υπηρέτησε το Επιμελητήριο Σερρών και τα Μέλη του με την ίδια θέρμη ζήλο και με άοκνες προσπάθειες και με προσωπικές παρεμβάσεις του ,έθεσε πολύ υψηλά τον πήχη,αφήνοντας μία σπουδαία παρακαταθήκη.Αποκορύφωμα αυτής ήταν η ιστορική παραχώρηση του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών και η αναβάθμιση της Serexpo.

Πριν ένα μήνα παραιτήθηκε για λόγους υγείας,αφού εδώ και οκτώ μήνες πάλεψε,με την επάρατο νόσο που τον έπληξε,ενώ η κηδεία θα πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 18 Ιούλιου στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου & Ελένης στο Α΄Νεκροταφείο Σερρών στις 11.00.

Η οικογένεια του Χρήστου Μέγκλα ζητεί αντί στεφάνου , όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων,Φίλων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Ηλιαχτίδα Σερρών»

Τα Μέλη μας και το Τ.Σ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Σερρών εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την τραγική αυτή απώλεια ενός επιφανούς συμπολίτη μας,ευχόμενα Καλό Παράδεισο και διαβιβάζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο στον γιο και στους οικείους του.