Μεταφέρει την έδρα του στο Λουξεμβούργο ο «Δρομέας»;

Και μη νομίζεται πως επειδή βγήκαμε τυπικά από το μνημόνιο βρεθήκαμε ξαφνικά με λεφτά στα χέρια;

Οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να φυτοζωούν και ας δουλευουν αν όχι εξ ολοκλήρου, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος τους με το εξωτερικό!

Όπως ο «Δρομέας» που εξετάζει όπως λέει το ενδεχόμενο να μεταφέρει την έδρα της εταιρείας του εκτός Ελλάδος εάν δεν βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Δρομέας, Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου μιλώντας μάλιστα σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους επανέλαβε τις θέσεις του για το μη φιλικό επιχειρηματικό κλίμα μιλώντας για ασφυκτικές συνθήκες για την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία και επισημαίνοντας ότι σε μία ξένη χώρα θα μπορούσε να βρει λιγότερη γραφειοκρατία, αλλά και χαμηλότερο κόστος δανεισμού. 

Μάλιστα ανέφερε πως το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο είναι δύο από τους πιθανούς προορισμούς για μετεγκατάσταση

Η απόφαση, όπως είπε, δεν είναι ειλημμένη, καθώς η εταιρεία θα περιμένει την υλοποίηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης για τη στήριξη του επιχειρείν, αλλά ξεκαθάρισε δε πως σε μία τέτοια περίπτωση τα εργοστάσια στα οποία απασχολούνται 250 εργαζόμενοι θα παραμένουν στην Ελλάδα.

Ευτυχώς θα μου πείτε, μιας και μας λείπουν επιχειρήσουν που προσφέρουν θέσεις εργασίας

Να θυμίσουμε εδώ ότι πρόσφατα η εταιρεία «Δρομέας» υπέγραψε σύμβαση ύψους 15 εκατ. ευρώ με τον γερμανικό στρατό για την παραγωγή 60.000 ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων γραφείων. 

Όχι ο Ελληνικός στρατός δεν χρειάζεται γραφεία, αλλά F 35, τα οποία δυστυχώς παράγονται στις ΗΠΑ και ενδεχομένως και στην …Τουρκία!

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here