Παρόν ο Κοτσαμπάς και η ΟΕΒΕΣ Σερρών στις επετειακές εκδηλώσεις της ομοσπονδίας στην Καβάλα

Στo πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας διοργάνωσε την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου την παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ «ΙΣΝΑΦ», στον κινηματογράφο Απόλλων

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καββαθάς και το διοικητικό συμβούλιο  της ΓΣΕΒΕΕ έδωσαν το παρόν στις επετειακές εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών -μέλος του Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς ,τα μέλη της Ομοσπονδίας οι κ. Γιώργος Ασημώνης, Χαράλαμπος Γκουντινόπουλος και Ανδρέας Μπαρακλης , όπως και εκπρόσωποι σωματείων οι κ. Λεωνίδας Μανικάκης, Χαράλμπος Δημητρακάς, Σάββας Αραπτσίδης ,Δημήτριος Κοντός παρευρέθησαν στην παρουσίαση τιμώντας τις εκδηλώσεις εορτασμού για τους αγώνες των 100 χρόνων συνδικαλισμού και επιχειρηματικότητας.

Τον Ιανουάριο του 2019 η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας συμπλήρωσε εκατό χρόνια παρουσίας και δράσης για την υπεράσπιση των συμφερόντων, την ικανοποίηση των αναγκών, την παρουσίαση των θέσεων και την προώθηση των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, και γενικότερα όλων των μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Εκατό χρόνια κατά τα οποία η χώρα έζησε νίκες και ήττες, επιτεύγματα και καταστροφές, πόλεμο και ειρήνη, πολιτικές και κοινωνικές αναστατώσεις και αλλαγές, περιόδους οικονομικής ανάπτυξης και βαθιές κρίσεις.

Εκατό χρόνια που ισοδυναμούν με κάτι περισσότερο από τρείς γενιές επιχειρηματικότητας στον νότο της Ευρώπης όπου ο ρόλος και η σημασία των μικρών επιχειρήσεων ήταν και παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σημαντικός για την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Θέλοντας να αποδώσει  φόρο τιμής σε όλους τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους που συνέβαλαν ενεργητικά στη διαμόρφωση αυτής της πορείας των 100 χρόνων συνδικαλισμού και επιχειρηματικότητας μικρής κλίμακας, προέβη στην επίσημη ανακήρυξη του «2019» ως έτος εορτασμού των 100 χρόνων ΓΣΕΒΕΕ, οργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε το ιστορικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ισνάφ (το Συνάφι, η Συντεχνία, η Ένωση): Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας!».

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργο Καββαθά και με τη συμμετοχή των πρόεδρων των Ομοσπονδιών αλλά και των σωματείων Eστίασης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης και Σερρών. 

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here