Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης ως προς τη χρήση του ποδηλάτου

Σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 (ΤΕΦΑΑ Σερρών, Κεντρικό Αμφιθέατρο) και αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 (Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας)

Σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 (ΤΕΦΑΑ Σερρών, Κεντρικό Αμφιθέατρο) και αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 (Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, Αμφιθέατρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» Πανεπιστημιούπολης Σερρών) θα πραγματοποιηθούν δύο εκπαιδευτικές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για το ποδήλατο, με τίτλο «Θα γυρίσω πετάλι». 

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι το ΤΕΦΑΑ Σερρών, το Τμήμα Τροχαίας Σερρών, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών (Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων), το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Κόμβος Σερρών), το 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας και το Εθνικό Δίκτυο Κυκλοφοριακής Αγωγής. 

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο δράσεων στην εκπαίδευση αλλά και στην τοπική κοινωνία ως προς τη χρήση του ποδηλάτου και τη χρησιμότητά του στο πλαίσιο της αειφορίας και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Σε αυτές θα συμμετάσχουν μαθητές/τριες της πρωτοβάθμιας (14/1/2020) και δευτεροβάθμιας (15/1/2020) εκπαίδευσης σχολικών μονάδων της περιφερειακής ενότητας Σερρών, καθώς και φοιτητές/τριες που φοιτούν σε Τμήματα της πόλης.

Στόχος μας είναι η προσέγγιση όλων των πτυχών που συνδέονται με τη χρήση του ποδηλάτου

Στόχος μας είναι η προσέγγιση όλων των πτυχών που συνδέονται με τη χρήση του ποδηλάτου, και συγκεκριμένα των ζητημάτων της άσκησης και προαγωγής της υγείας (αγωγή υγείας), της οδικής ασφάλειας (κυκλοφοριακή αγωγή) και της προστασίας του περιβάλλοντος (περιβαλλοντική εκπαίδευση)». 

Ώρα έναρξης: 14/1/2020, 9.30 π.μ. , ΤΕΦΑΑ Σερρών

15/1/2020, 9.30 π.μ., ΔΙΠΑΕ (Κόμβος Σερρών)

Πληροφορίες: Μουρατίδου Αικατερίνη, Πρόεδρος ΤΕΦΑΑ Σερρών, τηλέφωνο: 2310991068 

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here