Εκδήλωση βράβευσης πραγματοποίησαν οι δάσκαλοι για την επιτυχία τους στα Πανεπιστήμια

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 ο Σύλλογος Εκπ/κων Π/θμιας Εκπ/σης Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς» πραγματοποίησε την καθιερωμένη εδώ και πολλές δεκαετίες εκδήλωση βράβευσης των παιδιών των εκπαιδευτικών μελών του Συλλόγου

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 ο Σύλλογος Εκπ/κων Π/θμιας Εκπ/σης Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς» πραγματοποίησε την καθιερωμένη εδώ και πολλές δεκαετίες εκδήλωση βράβευσης των παιδιών των εκπαιδευτικών μελών του Συλλόγου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Στους νέους φοιτητές απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος καιένα συμβολικό δώρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών καθώς επίσης και πολλοί εκπαιδευτικοί.

Την εκδήλωση επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. 

Ανάμεσα τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, οι βουλευτές Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, Τάσος Χατζηβασιλείου, Μπούμπας Κωνσταντίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Περιφ. Συμβουλος Καριπίδης Δημήτρης, ο Δ/ντης Π/θμιας Εκπ/σης Παπασταμόπουλος Ξενοφών, η Περιφ/κη Δ/ντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου Μαρία Παπαδανιήλ  ενώ τον Δήμο Σερρών εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, Δεσποτίδης Γιάννης και  η δημοτική Σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απένειμαν επαίνους:

Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Σερρών και πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Σερρών Κώστας Στρίκας, η πρόεδρος της ΕΛΜΕΣ Πάνου Ελευθερία, ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Κεντρ. Μακεδονίας Ρίζος Στέλιος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου

Το καλλιτεχνικό μέρος επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Σισμάνη Πόπη και Λεπτοκαρίδου Ελισσάβετ με τους μαθητές του 7ου και 18ου Δημ. Σχολ.  και Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here