Εκείνος κι Εκείνος: Ξεκίνησε η παράσταση στο Νομό Σερρών!

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Σερρών και την ΚΕΔΗΣ, δημιούργησε για το καλοκαίρι του 2020, την παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά η οποία από χτες μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου θα περιοδεύσει σε όλο τον Νομό Σερρών.

Το «Εκείνος κι Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά είναι ένα πολύ γνωστό έργο στο οποίο δύο άνθρωποι ο Λουκάς και ο Σόλων απλά σατιρίζουν τα κακώς κείμενα της κοινωνίας και προσπαθούν με σχόλια, απόψεις, συζητήσεις να κατανοήσουν τον παραλογισμό και τον προβληματισμό της σημερινής κοινωνίας.

Είναι σαν δύο κλασικοί «Ρωμιοί», που προσπαθούν με πολύ χιούμορ και διαδοχικές κωμικές καταστάσεις να σχολιάσουν την σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα.

«Εκείνος κι Εκείνος»: Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Η παράσταση προσφέρεται στο κοινό με είσοδο ελεύθερη, ενώ η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα, με κάρτα ελεύθερης εισόδου, η οποία θα διατίθεται στον χώρο πραγματοποίησης της παράστασης σε κάθε πόλη του Νομού Σερρών 90΄ πριν την έναρξη της.

Όπως είναι φυσικό προβλέπετε να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στον χώρο.

Το έργο «ανεβαίνει» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Ζλατίντση και σκηνικά της Λιάνας Σπυριδωνίδου και παίζουν

  • ο Γιώργος Καρύδας,
  • ο Παντελής Παπαδόπουλος
  • και η Αστέρω Χαριτίδου,
  • ενώ μαζί τους ζωντανά επί σκηνής τραγουδάει ο Θοδωρής Μπιτζίδης.

Μην το χάσετε

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κ. Καλλιόπη Ευαγγελίδου δήλωσε για τη παράσταση «Εκείνος και Εκείνος»

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα τα μέτρα προστασίας. Τα θέατρα είναι απόλυτα ασφαλείς υγειονομικά χώροι όπως όλοι οι χώροι που λειτουργούν με την τήρηση μέτρων.

Οι εργαζόμενοι στον πολιτισμό είμαστε υπεύθυνοι.

Η περιοδεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στον Νομό Σερρών με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και της ΚΕΔΗΣ ξεκινάει σήμερα από την Βυρώνεια.

Η προσέλευση γίνεται μόνο με κάρτες εισόδου.

Ευχαριστώ όλους τους Δημάρχους του Νομού Σερρών.

Η παρουσία του Δημάρχου Σερρών, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, του Προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ στην συνέντευξη τύπου υπογραμμίζει την στήριξη όλων των φορέων του Νομού μας στον Πολιτισμό, στους εργαζόμενους στον πολιτισμό αλλά και το σχέδιο που υπάρχει και την αδιάκοπη δουλειά που γίνεται για την διαχείριση μιας τόσο δύσκολης και σύνθετης κρίσης.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους στην παραγωγή την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και την ΚΕΔΗΣ την Πρόεδρο κ. Χρυσάνθη Παλάζη και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ευχαριστούμε την Τομεάρχη Πολιτισμού Π.Κ.Μ κ. Κατερίνα Περιστέρη για την υποστήριξη της καθώς και τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και συγκεκριμένα την κ. Μελίνα Γρηγοριάδου για την αποτελεσματική διαχείριση των αιτημάτων μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Τηλεθέρμανση / ΘΕΡΜΗ Σερρών και ΚΑΝΤΖΑΣ ΑΕΒΕ που βρίσκονται πάντα δίπλα στον πολιτισμό.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών επιχορηγείται από τον Δήμο Σερρών και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ευχαριστούμε όλους τους Δημάρχους του Νομού Σερρών για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη τους στο έργο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Σερρών κ.Αλέξανδρο Χρυσάφη για την διαρκή υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης εδώ για το Επιμελητήριο Σερρών

Διαβάστε εδώ για το Κέντρο Καταπολέμησης Κουνουπιών