Στις εκλογές των δασκάλων Πανωλεθρία της ΔΑΚΕ

Στις κάλπες κλήθηκαν, μετά από δύο χρόνια αναβολών λόγω της πανδημίας, οι εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών «Εμμανουήλ Παπάς» προκειμένου να αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και τους Αντιπροσώπους τους στην 91η Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, από τις 9:30 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. και σύμφωνα με την τοπικό σύλλογο Εμμ. Παππάς την ψήφο διεκδίκησαν πέντε ψηφοδέλτια

Φυσικά η είδηση ήρθε από το αποτέλεσμα μιας και η τοπική ΔΑΚΕ έπαθε πανωλεθρία καθώς μπορεί να πήρε τέσσερις έδρες και 368 ψήφους, μόνο που ήταν από τις χειρότερες επιδόσεις στην ιστορία του συλλόγου

Το Αυτόνομο δίκτυο πήρε 231 ψήφους και 3 έδρες, το ΑΚΕ 213 ψήφους και 2 έδρες , το ΔΗΣΥ 128 ψήφους και 1 έδρα και το ΑΣΕ 112 ψήφους και 1 έδρα.

Όσο για τους αντιπροσώπους στη ΔΟΕ η ΔΑΚΕ πήρε 4 αντιπροσώπους, το Αυτόνομο Δίκτυο 2 , το ΑΚΕ 2 , το ΔΗΣΥ 2 και η ΑΣΕ 1.

Πάνε οι μέρες τις …αυτοδυναμίας;