Κανονικά οι εκλογές στο Εμπορικό Σύλλογο Σερρών – 0/2 ο Γούνας!

Από τα ψηλά στα χαμηλά και τα πολλά στα λίγα;

Ο λόγος για τον Γιώργο Γούνα, που για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως «έκανε μια τρύπα στο νερό» στην κόντρα του με τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών.

Στην αρχή μας είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, μετά είπε πως έχει έτοιμο ψηφοδέλτιο, μετά μάθαμε πως δεν είναι καν μέλος και στο τέλος στράφηκε στην Ελληνική Δικαιοσύνη

Μια δικαιοσύνη που αποφάσισε , όχι μία αλλά δύο φορές το πολιτικό του τέλος στην κόντρα του με τον Εμπορικό Σύλλογο

Και γράφω για πολιτικό τέλος γιατί η όποια κόντρα του δεν ήταν με την κ. Μηλίγκα, την σημερινή πρόεδρο του συλλόγου, αλλά με τον ίδιο τον σύλλογο και όλους τους Σερραίους εμπόρους, που σήμερα θα κατέβουν στις εκλογές για να διεκδικήσουν μια θέση στο διοικητικό τους συμβούλιο.

Και καλώς ή κακώς έχασε και την Παρασκευή και χθες τα δικαστήρια, που σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να μην μπει ο Εμπορικός Σύλλογος σε εκλογές, αλλά να οριστεί προσωρινό Δ.Σ.

Όχι πως όλα λειτουργούν τέλεια στον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς λείπουν τόσο τα μέλη όσο και η συνδικαλιστική συνείδηση σε όλους τους εμπόρους που νιώθουν έρμαια στα χέρια της κάθε κυβέρνησης που αποφασίζει για αυτούς χωρίς αυτούς…

Θα μου πεις ο Γούνας θα άλλαζε τα δεδομένα;

Προφανώς και όχι μιας και θα έπρεπε, αν και εφόσον ήθελε να διεκδικήσει την συμμετοχή του στις εκλογές να έφτιαχνε το αυτονόητο!

Δηλαδή την εγγραφή του στο σύλλογο και όχι να στηρίζεται σε πλάτες άλλων εμπόρων!

Θα μου πεις είναι η πρώτη φορά;

Προφανώς και όχι , καθώς τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Σωστά;