Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών: Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο δίνει και φέτος το ξεχωριστό του μήνυμα αλλά και τις ευχές και ευχαριστίες του σε γονείς και μαθητές.

Αγαπητά παιδιά,

Σας συγχαίρουμε από καρδιάς για την επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή σας στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κληθήκατε, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσχέρειες, τα άγχη και τις αγωνίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σε μια δύσκολή χρονιά με ιδιαιτερότητες, λόγω των συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία. Όλα αυτά, όμως, είναι πλέον παρελθόν. Μία νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Αυτή η σελίδα θα γραφεί από εσάς. Μία σελίδα, με τις δικές σας ανάγκες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Γιατί τα όμορφα, τα μεγάλα και σημαντικά είναι πλέον μπροστά σας.

Αγαπητοί γονείς,
Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία των παιδιών σας. Σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς συμβάλατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προσπάθεια και τον αγώνα τους. Σας ευχαριστούμε, επίσης, για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, για την κατανόηση και την συνεργασία στην προσπάθεια μας να διασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά εφόδια στα παιδιά σας για την ένταξή τους στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Να είστε γεροί και να τα καμαρώνετε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε εσάς τους άοκνους συναγωνιστές και καθοδηγητές των μαθητών, τους καθηγητές του σχολείου μας, που μέσα από πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες σταθήκατε αρωγοί στον αγώνα των μαθητών, μεταλαμπαδεύοντας την γνώση και την εμπειρία σας.

Για όσους πάλι δεν πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει, θέλουμε να τονίσουμε ότι πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και νέες προκλήσεις που μπορούν να ακολουθήσουν, ώστε αυτές να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Δημιουργήστε μια ζωή αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας. Μην ξεχνάτε να πιστεύετε και να ακολουθείτε τα όνειρά σας. Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο και καλή σταδιοδρομία!