Εκτέθηκε ο Βασίλης Τερζής!

Εκτέθηκε ο Βασίλης Τερζής στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σερρών

Μπορεί να μην προχώρησε προχθές  το δημοτικό συμβούλιο Σερρών στην επιλογή του προσώπου που θα καλύψει την θέση του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης , καθώς το θέμα αποσύρθηκε προκειμένου να υπάρξει συζήτηση μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων έτσι ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, αλλά αίσθηση προκάλεσε η ερώτηση του κ.Τερζή για το …προσφυγικό!

Και μάλιστα όπως λέει ο ίδιος με αφορμή τα γεγονότα που έτυχαν δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα, τις δηλώσεις του κ.Χρυσάφη στα τοπικά και Πανελλαδικά Μ.Μ.Ε., τη δημιουργία νέας πτέρυγας στη Δομή που εδράζεται στα όρια της πόλης των Σερρών και την υποδοχή νέου αριθμού προσφύγων – μεταναστών

Και προκάλεσε αίσθηση καθώς ο κ. Τερζής ήταν δημοτικός σύμβουλος του κ.Αγγελίδη και ψήφιζε και ενημερωνόταν λογικά για όλα όσα γινόταν στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν ήξερε λοιπόν πόσες Δομές Φιλοξενίας έχουμε και ποιος ήταν αυτός που τα κατασκεύασε;

Ούτε πόσοι είναι οι πρόσφυγες, ποια είναι η καταγωγή τους, το θρήσκευμα τους και την κατανομή τους;

Τον αριθμό των ασυνόδευτων παιδιών δεν τον ήξερε;

Δεν ήξερε για τις υγειονομικές συνθήκες και τις συνθήκες της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης;

Τις υπηρεσίες που τους προσφέρει ο Δήμος μας και το κόστος αυτών των υπηρεσιών και αν και πόσα πληρώνει ο ΔΟΜ;

Τι περιμένει να του απαντήσει ο Χρυσάφης για το αν είναι μόνιμη η εγκατάσταση των προσφύγων  και γιατί ρωτάει ποιος ο προβλεπόμενος  χρόνος παραμονής τους στις Δομές;

Θέλει να πάρει κανένα από τα παιδιά στο σπίτι του;

Γιατί αν δεν ξέρει τίποτα από τα παραπάνω, «τζάμπα» ήταν δημοτικός σύμβουλος επί τέσσερα χρόνια και «τζάμπα» θα καθίσει και αυτή την τετραετία!

Δυστυχώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here