Σε εκθέσεις δίνουν το παρών ο Δήμος Σερρών και το Επιμελητήριο!

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holiday & Spa Expo 2022 παρών ο Δήμος Σερρών, στη foodexpo το Επιμελητήριο.

Θυμάστε που πηγαίναμε κάποτε στην Βουλγαρία και με ένα τζιν κάναμε …πάρτι;

Έ λοιπόν εδώ και μια δεκαετία, πηγαίνουμε κάθε χρόνο στις εκθέσεις τους και παρακαλάμε μπας και έρθει κανένας τους στην θάλασσα καλοκαιριάτικα και στην πόλη μας για καμιά βόλτα στο αυτοκινητοδρόμιο…

Και μη νομίζεται;

Έχουμε και πολλούς αντιπάλους σε αυτήν μας την προσπάθεια, διότι στις εκθέσεις δεν πάμε μόνο εμείς, αλλά και όλοι σχεδόν οι γειτονικοί νομοί, που επιδιώκουν να κερδίσουν κάποιους από τους επισκέπτες

Πάντως μετά από ένα εφιαλτικό διάλειμμα δύο ετών λόγω κορονοιού ξαφνιάστηκα ευχάριστα όταν διαπίστωσα πως ο Δήμος Σερρών και μάλιστα με ικανοποιητική παρουσία έδωσε δυναμικό παρών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holiday & Spa Expo 2022, που διοργανώθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερρών συμμετείχε στην εν λόγω έκθεση στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής που έχει καταρτίσει για το 2022, φιλοξενούμενος  στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η αντιπροσωπεία μας παρουσίασε τις τουριστικές προτάσεις και τα πλεονεκτήματα της περιοχής με το ενδιαφέρον των επισκεπτών να επικεντρώνεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, τους θρησκευτικούς προορισμούς, τη γαστρονομία και τον …πολιτισμό!

Να ελπίσουμε σε καλά αποτελέσματα, γιατί αν μη τι άλλο τα έχουμε ….ανάγκη!

Στην  έκθεση τουρισμού με την επωνυμία World Tourism Expo 2022 παρών το Επιμελητήριο Σερρών

Να σημειώσω πως και το Επιμελητήριο Σερρών θα συμμετέχει στην  έκθεση τουρισμού με την επωνυμία World Tourism Expo 2022, που θα διεξαχθεί στις 1 με 3 Απριλίου στην Αθήνα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Πρόκειται για μια σημαντική διεθνή έκθεση, όπου ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί προορισμοί, τα νησιά της Ελλάδας, ο Θεματικός Τουρισμός, η Γαστρονομία και ο Οίνος συναντώνται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την τόνωση της τουριστικής αγοράς σε όλες τις εκφάνσεις της.

Για αυτό όλοι όσοι θέλετε να προβληθεί τε στην έκθεση και όσες σερραϊκές επιχειρήσεις επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Δευτέρα 14 Μαρτίου.


Οπότε όσοι πιστοί και ένθερμοι …γρηγορείτε!