Επιμελητήριο Σερρών: 6η SEREXPO (23-27/9/2020)!

Το Επιμελητήριο Σερρών σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Σερρών, λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, χθες ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην υλοποίηση της 6ης SEREXPO και μάλιστα ανακοίνωσε πως αυτή θα γίνει από την Τετάρτη 23 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο η SEREXPO διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα διεξαγωγής της σε έναν ανοιχτό χώρο, έκτασης 260 στρεμμάτων, στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Με πρωταρχικό μέλημα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ο χώρος αυτός δίνει αφενός τη δυνατότητα συμμετοχής μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων και φορέων, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις και αφετέρου διαμόρφωσης ειδικών χώρων για τη διεξαγωγή ποικίλων Παράλληλων Εκδηλώσεων, αποφεύγοντας φαινόμενα συγχρωτισμού.

Μόνο που δύσκολα ο Πρόεδρος θα καταφέρει και φέτος να μας φέρει για συναυλία τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, μιας και δεν θα είναι δυνατή η συγκέντρωση τόσο πολλών ανθρώπων λόγω κορονοιού

Αλλά αν δεν μαζευτούν οι Σερραίοι για να δούνε τους καλλιτέχνες, γιατί να συμμετέχουν;

Για να ενισχύσουν την εξαγωγική τους ….προσπάθεια;

Διαβάστε επίσης εδώ «Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη»

Διαβάστε εδώ Τρείς Σομαλοί συνελήφθησαν στα Κερδύλια Σερρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here