10 Ιουνίου 1877 – 10 Ιουνίου 2021 : 144 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, 1914 – 2021 : 107 χρόνια παρουσίας του Ε.Ε.Σ. στις Σέρρες

Με αφορμή τη συμπλήρωση 144 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών αισθάνεται έντονα την ανάγκη να εκφράσει και εγγράφως τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του, σε όλους τους συμπολίτες μας, τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους και τους φορείς, οι οποίοι βρίσκονται κοντά του όλα αυτά τα χρόνια και συνδράμουν στο έργο του Ε.Ε.Σ. το οποίο επιτελείται στο Ν. Σερρών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους, επώνυμους και ανώνυμους, όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, το οποίο, σημειωτέον, σημαδεύτηκε από τις μεγάλες δυσκολίες, σε όλα τα επίπεδα, που δημιούργησε η πανδημία του SARS-CoV-2, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας κατά την περίοδο της εορτής του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε από καρδιάς :

  • Τον Όμιλο Επιχειρήσεων ΚΑΝΤΖΑΣ Σ/Μ
  • Το Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, 3ο χλμ Ε.Ο. Σερρών-Δράμας
  • Το Σ/Μ DISCOUNTMARKET ΑΞΙΑ, Βενιζέλου 111
  • Το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σερρών
  • Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελενεκιτσίου
  • Τον Σύλλογο Εθελοντών Τριανταφυλλιάς Ν. Σερρών
    και φυσικά, όλους τους φίλους και φίλες, τα μέλη και τους εθελοντές μας που στηρίζουν αθόρυβα και με ζήλο όλα αυτά τα χρόνια τις δράσεις μας.

Ελπίζουμε και στο μέλλον να σας έχουμε κοντά μας και η λίστα αυτή όσων αγαπούν και στηρίζουν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό να μεγαλώνει και να διευρύνεται διαρκώς, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή σας στο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού στο Νομό Σερρών, αλλά και τη χώρα μας!