Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών θεωρεί πως κακώς αποκλειστήκανε από την τηλεδιάσκεψη από την Ένωση Εστιατόρων

Η Διοίκηση πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για την τηλεδιάσκεψη φορέων η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 στις 19:00 μμ με θέμα τα νέα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης

Με έκπληξη σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου η Διοίκηση πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για την τηλεδιάσκεψη φορέων η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 στις 19:00 μμ με θέμα  τα νέα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης λόγω της πανδημίας covid-19 και  με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά. 

Με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών απουσίαζε από ένα θέμα που μας αφορά άμεσα

Με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών  απουσίαζε από ένα θέμα που μας αφορά άμεσα, λίγες ώρες πριν επαναλειτουργήσει ο μεγαλύτερος όγκος του εμπορίου, καθώς ο Σύλλογος μας πάντα συνεργάζεται για το κοινό καλό με από κοινού δράσεις με την Ένωση  Εστιατορίων Ν. Σερρών.

Απευθυνόμενοι στη Διοίκηση της Ένωσης Εστιατόρων,  δεν κατανοούμε ειλικρινά ποια ακριβώς σκέψη σας οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση αποκλεισμού του Εμπορικού Συλλόγου από αυτή την τηλεδιάσκεψη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους τους επιχειρηματίες.

Αν μη τι άλλο η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους, όμως δυστυχώς σε ένα καίριο και σοβαρό ζήτημα η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών δεν μπόρεσε να ακούσει και να καταθέσει τις προτάσεις της.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here