Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Ανοιχτή η αγορά τη Κυριακή

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο – Ανοιχτά την Κυριακή η αγορά

Όπως είναι φυσικό η επαναλειτουργία των καταστημάτων στην αγορά, θα διασώσει έστω και μερικώς το τζίρο των Σερραίων εμπόρων και στα σίγουρα θα προφυλάξει κάποια από τα μαγαζιά από τα λουκέτα.

Οφείλουμε όμως να συγχαρούμε τους επαγγελματίες της πόλης καθώς είναι απόλυτα συνεπείς με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, μιας και θέλουν να έχουνε συνέχεια και να αποφύγουν ένα νέο κλείσιμο των καταστημάτων τους, που θα ήταν καταστροφικό και για τους ίδιους και για όλο το λιανεμπόριο.

Φυσικά και η κίνηση των πρώτων ημερών τους δημιούργησε μιας συγκρατημένη αισιοδοξία , μιας και οι Σερραίοι , ίσως επειδή είχαν καιρό να βγουν στην αγορά , έστω και με τους περιορισμούς, βρήκαν στα ψώνια έναν τρόπο εκτόνωσης, κάνοντας ταυτόχρονα και τις απαραίτητες αγορές.

Για να καταλάβετε πόσο ανέβηκε η διάθεση των εμπόρων θα το διαπιστώσετε από

την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, σύμφωνα με την οποία, η αγορά θα είναι ανοικτή την προσεχή Κυριακή από τις 11 το πρωί εως τις 3 το απόγευμα!

Να σημειώσω εδώ πως άλλες χρονιές κανένας από τους μικρούς εμπόρους δεν ήθελε το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούσαν την αγορά της … Θεσσαλονίκης!

Τώρα όμως που δεν μπορούν να αλλάξουν νομό οι Σερραίοι καταναλωτές, θέλουν δεν θέλουν θα καθίσουν στα αυγά τους και θα στηρίξουν τη σερραϊκή αγορά για να παραμείνει όρθια.

Δείτε ακόμα