Π.Ε Σερρών: 4 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στις Σέρρες

Οι πρώτοι εμβολιασμοί στις Σέρρες θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιανουαρίου 2021

Όσο για εμας στις Σέρρες οι εμβολιασμοί ξεκινούν από τις 4 Ιανουαρίου, ενω δεν είναι και τόσοι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, ανάμεσα στους υγειονομικούς τις Π.Ε. Σερρών.

Πάντως για ξεκίνημα αποφασίστηκε, οπως και σε όλη την χώρα να εμβολιαστούν οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Π.Ε. Σερρών και πιο συγκεκριμένα όλοι όσοι δήλωσαν ότι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των πολιτών, με πρώτους τους ευάλωτους πολίτες στα γηροκομεία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Π.Ε. Σερρών θα λειτουργούν τα εξής εμβολιαστικά κέντρα:

Στο Κέντρο Υγείας των Σερρών στο παλιό νοσοκομείο,στην Ροδόπολη, την Ηράκλεια, στο Στρυμονικό, την Νιγρίτα, την Μαυροθάλασσας, το Ροδολίβος, την Νέα Ζίχνη, και το Σιδηροκάστρο, αλλά και τα Περιφερειακά Ιατρεία Άνω Πορροΐων, Καστανούσσας, Κερκίνης, Λιβαδιάς, Χρυσοχωράφων, Αμμουδιάς, Σκοτούσσας, Προβατά, Σκουτάρεως, Πρώτης, Αλιστράτης, Αγίου Πνεύματος, Χρυσού και Παλαιοκάστρου

Πάντως το χιούμορ τους μας έδειξε ο υπεύθυνος COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών,κος Θεόφιλος Καλλινικίδης, που σχολιάζει στην σελίδα του στο facebook, την έναρξη των εμβολιασμών στην χώρα μας αλλά και την στάση των αρνητών.

Τι έγραψε;

Πως “Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες ότι ομάδα φανατικών,κατ΄ευφημισμόν, κορονοαρνητών-αντιεμβολιαστών επιχείρησαν ρεσάλτο στο βαν που μετέφερε τα εμβόλια (με σκοπό τον άμεσο και πριν από όλους εμβολιασμό τους), στην περιοχή του Προμαχώνα, ελέγχονται ως ανακριβείς.”

Πάντως Θεόφιλε μη νομίζεις; Θα εκπλαγούμε στον εμβολιασμό, από κάποιους ευχάριστα και από κάποιους άλλους …δυσάρεστα!Και να με θυμηθείς!

Διαβάστε επιπλέον Σερραϊκά Νέα: