Ένας χαμός γίνετε στο Δήμο Αμφίπολης!

Ένας χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Αμφίπολης καθώς στόχος όλων παραμένει η …δημαρχία.

Με στόχο λοιπόν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, βλέπουμε τους τελευταίους μήνες τόσο το σημερινό Δήμαρχο κ. Μελίτο, όσο και τον κ. Φράστανλη να κινούνταν δυναμικά και από τι φαίνεται σε επίπεδο Δήμου να κερδίζουν αρκετούς υποψηφίους συμβούλους και φυσικά πόντους στην διεκδίκηση του Δήμου.

Ο μεν πρώτος μιλώντας για υπεύθυνη διαχείριση και ξεχρέωμα του Δήμου, έχοντας στην τσέπη του και τρία μεγάλα project που θα δούμε στην επόμενη θητεία (interect 1.500.000 για το λόφο Καστά), ΠΕΠ 1.500.000 επίσης για το λόφο Καστά, και φυσικά τις Πηγές Κρηνίδας στα «Καϊνάκια».

Ο δε κ. Φράστανλης με την ίδια προσωπική λογική και την ουσιαστική βοήθεια του πρωην Αντιδημάρχου Πρώτης κ. Μπαχαρόπουλου, και μάλιστα από θέση επιτελική!

Ο κ. Πετρίδης μπορεί να μην έχει τα ίδια ερείσματα στο Δήμο, ιδιαίτερα σε Πρώτη και Ροδολίβος αλλά συνεχίζει τον αγώνα του μιλώντας πάντα για την θετική αποτίμηση του προηγούμενου έργου του όταν ήταν δήμαρχος,

Ενώ ο κ. Γάλλος συνεχίζει να είναι υποψήφιος, παρότι δεν έχουμε δει ακόμα τους υποψηφίους συμβούλους του.

Βέβαια πλώρη για το Δήμο Αμφίπολης έβαλε από ότι μαθαίνουμε και άλλος ένας υποψήφιος Δήμαρχος που μένει στο Ροδολίβος, προσθέτοντας άλλο ένα κομμάτι στο δύσκολο παζλ που λέγετε Δήμος Αμφίπολης, δυσκολεύοντας ακόμη πιο πολύ κυρίως την υποψηφιότητα του κ. Φράστανλη.

Άρα μέχρι σήμερα στο Δήμο μας έχουμε την υποψηφιότητα του σημερινού Δημάρχου κ. Μελίτου, την υποψηφιότητα του κ. Φράστανλη που κατάγεται από το Ροδολίβος, την υποψηφιότητα της κ. Άντζιου που κατεβαίνει με το ΚΚΕ, επίσης καταγόμενη από το Ροδολίβος, την υποψηφιότητα του κ. Γάλλου που ζει στην Πρώτη, την υποψηφιότητα του Πετρίδη, πρωην Δημάρχου του Καποδιστρικού Δήμου Αμφίπολης και του κ. Βασιλειάδη, που ζει και εργάζεται στο Ροδολίβος.

Προσέξτε αν μείνουν όλοι οι υποψήφιοι μέχρι το τέλος θα έχουμε σε ένα δήμο με οκτώ χιλιάδες κατοίκους, έξη υποψήφιους δημάρχους και άρα εκατόν ογδόντα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, δηλαδή ένα υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο για κάθε σαράντα κατοίκους!

Και μετά μου λένε ότι στην περιοχή δεν είναι…Πρώτ(α)οι;

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here