Για διακομιδές ασθενών με κορονοϊό: Ενισχύεται ο στόλος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Πάντως ενισχύεται από σήμερα ο στόλος ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στις Σέρρες  και για όσο διάστημα χρειασθεί, από την 6η Περιφέρεια ΕΚΑΒ (Τομέας Σερρών) και θα βρίσκεται σε ετοιμότητα εκ περιτροπής, κυρίως για διακομιδές ασθενών με κορονοϊό από το Νοσοκομείο Σερρών προς Νοσοκομεία άλλων πόλεων.

Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας του Νοσοκομείου Σερρών λόγω κορονοϊού!

Τάδε έφη  ο Διευθυντής 6ης & 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Χαρίλαος Λώτης, του οποίου η οργανική θέση βρίσκεται στο Νοσοκομέιο μας, αλλά τώρα εκτελεί χρέη διευθυντή 

Σε συνεργασία με τους διασώστες -συνεργάτες μου στο Ν.Σερρών αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το Νομό για να «ανασάνει» και το Νοσοκομείο, το οποίο αυτή την στιγμή διανύει μια περίοδο αυξημένου φόρτου εργασίας. 

Επίσης ο Διευθυντής 6ης & 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ ανακοίνωσε πως θα δρομολογηθούν προς έγκριση 10 θέσεις για πληρώματα του ΕΚΑΒ για το Ν.Σερρών, συμπληρώνοντας, πως, όταν θα κυλήσει η διαδικασία, θα μπορέσει να ενημερώσει αναλυτικότερα.

Τέλος ο κ. Λώτης ανέφερε, πως ήδη έχει εγκριθεί από το ΕΣΠΑ για την 6η Περιφέρεια  -με την έγκριση του Υπουργείου- 26 ασθενοφόρα!

Θα μου πεις πως γίνεται να ανήκουμε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στο ΕΚΑΒ, όταν υγειονομικά ανήκουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;

Έλα μου ντε…

Βρε εμεις ας τα πάρουμε και ας ανήκουμε όπου θέλουν …

Σωστά;