Έντονες οι αντιδράσεις από τους Σερραίους λόγω Παπαδημούλη!

Μη νομίζεται όμως πως δεν υπήρχαν αντιδράσεις από τους Σερραίους για τα πρωτοφανή μέτρα της αστυνομίας, ενώ έντονες ήταν οι αντιδράσεις πολιτικών για τα ισχυρά και πρωτοφανή

–για τα δεδομένα του νομού Σερρών

μέτρα αστυνόμευσης κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ακόμη και ο ίδιος στην έναρξη της ομιλίας του τα χαρακτήρισε υπερβολικά, λέγοντα πως κάποιοι λειτούργησαν ως … «βασιλικότεροι του βασιλέως».

«Αποτελεί στοιχείο των απολυταρχικών καθεστώτων, η με κάθε τρόπο προφύλαξη των στελεχών Ηγεσίας από τις διαμαρτυρίες και τη λαϊκή οργή.

Σήμερα, στην πόλη μας και στο Νομό μας ζούμε ιστορικές στιγμές, που κηλιδώνουν τους αγώνες για τη δημοκρατία που δόθηκαν στον τόπο αυτό» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης, για να καταλήξει πως

«Αυτό δεν είναι Δημοκρατία και αυτοί δεν είναι Δημοκράτες!» ζητώντας άμεσα εκλογές.

«Αυτοί που θα καταργούσαν τα ΜΑΤ, τα έφεραν στα σπίτια, στους δρόμους, στις πλατείες.

Πανίσχυρη αστυνομική παρουσία στις incognito επισκέψεις, δρόμοι κλειστοί, κυκλοφοριακό κομφούζιο, με αποκορύφωμα την κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο με ελικόπτερο» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τρέντσιος.

Κώστα δεν ξέρω αν συννενοηθήκατε αλλά τα ίδια πράγματα από το ίδιο κόμμα δεν είναι απαραίτητα…

Σωστά;

Βασίλη για να έβγαλαν δημοσκόπηση με τη διαφορά στις δύο μονάδες, λογικά θα τους έχει πιάσει …. απελπισία!

Ε.Β.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here