ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!

Το σερραϊκό γυναικείο συγκρότημα «γης μαδιάμ» ήταν ένα από τα τέσσερα συγκροτήματα του Schoolwave φέστιβαλ, (Astrarot, Μυστήριος Τύπος, Γης Μαδιάμ, Boulevard) που είχαν τη τιμή να προσκληθούν από την Εθνική Λυρική Σκηνή να πούνε το: «Χρόνια πολλά, κύριε Χατζιδάκι»  με «πειραγμένα» τραγούδια και μουσικές  του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, σε ένα ολοήμερο αφιέρωμα, 93 χρόνια από τη γέννησή του!

Το αφιέρωμα παρουσιάστηκε από την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την περασμένη Τρίτη 23 Οκτωβρίου, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το οποίο υποστηρίζει παράλληλα το Schoolwave Festival. 

Οι «γης μαδιάμ» συνεχίζουν το τουρ τους με επόμενο σταθμό το φεστιβάλ «Battle of Bands» 2018-2019 την  Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στο Eightball.

Οι Γης Μαδιάμ (Στέλλα Τζίνα, Βασιλική Κιορίδου, Μαρία Κύρβεη, Μαρία Τζίνα, Φυλίνα Μπόγιογλου) όπως ίσως θα ξέρετε, είναι ένα 5μελές αμιγώς γυναικείο Σερραικό συγκρότημα, που υποστηρίζει το ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, αλλά και το έντεχνο. Ημερομηνία δημιουγίας τους, ο Φεβρουάριος του 2016. Έκτοτε, έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις τόσο στην περιοχή του Νομού Σερρών, όσο και σε πιο μακρινές περιοχές

Στόχος τους, να παρουσιάσουν στον κόσμο την ελληνική παραδοσιακή μουσική με μια πιο νεανική και ανανεωμένη ματιά και να τον κάνουν να την αγαπήσει όσο και οι ίδιες.

Μακάρι.

Και μακάρι γιατί είναι πέντε νέα κορίτσια με όρεξη και …ταλέντο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here