Στο Eπιμελητήριο ακόμα ψάχνουν γιατί κατρακυλήσαμε στην τελευταία θέση;

Την προηγούμενη βδομάδα στο Επιμελητήριο είχαμε μια επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών στην οποία συζητήθηκε το ζήτημα της … ανάπτυξης.

Στην συζήτηση έγιναν αναφορές για τους λόγους για τους οποίους κατρακυλήσαμε στην τελευταία θέση του σχετικού πίνακα, ενώ έγιναν πολλές αναφορές στο πολύ κακό ρόλο της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου Σερρών.

Ρόλο που όπως σημείωσαν πολλά από τα μέλη του Επιμελητηρίου , αν μη τι άλλο δεν βοήθησαν για να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση της ανάπτυξης.

Ο κ.Μέγκλας στην συζήτηση ανέφερε πως ζήτησε από το Δήμο Σερρών πενήντα στρέμματα για να κάνει το Επιμελητήριο Εκθεσιακό Κέντρο και χθες ο Δήμος τον διέψευσε , απαντώντας σε ερώτημα του κ. Κοτσαμπά, λέγοντας πως τέτοιο αίτημα από πλευράς Επιμελητηρίου δεν υπάρχει.

O κ. Κοτσαμπάς έτσι μπορεί από σήμερα να επαίρεται πως ο κ.Μέγκλας είπε ψέματα στην συνεδρίαση του Επιμελητηρίου και ο κ. Μέγκλας φαίνεται πως από σήμερα…

Παρεμβαίνει ανοικτά στις δημοτικές εκλογές, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου και του Δήμου ή μάλλον και καλύτερα οι σχέσεις δεν είναι απλά κακές, αλλά …εχθρικές!

Αναφέρει μάλιστα και δεκατέσσερις θέσεις του Επιμελητηρίου που δεν στηρίχθηκαν από το Δήμο Σερρών, ξεχνώντας προφανώς πως στο πρόγραμμα της Δημοτικής Πρωτοβουλίας και του δικού του προφανώς και δεν ταυτίζονται.

Και πως ο λαός και στην μία και στην άλλη περίπτωση αποφασίζουν…

Και το ερώτημα που μπαίνει από πλευράς Δήμου είναι σαφές;

Θα παρέμβει και πως το Επιμελητήριο στις εκλογές του Δήμου Σερρών και τι θα κάνουν οι υποψήφιοι όταν ήδη κάποια από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι υποψήφιοι, είτε στον ένα , είτε στον άλλο υποψήφιο δήμαρχο;

Και τελικά γιατί όλοι περίμεναν τον τελευταίο μήνα για να κάνουν τις όποιες παρεμβάσεις τους, ξεχνώντας τις δηλώσεις τους πως δεν θα εμπλακούν στις δικέ ς τους εκλογές;

Σκεφτείτε τώρα τι θα γίνει αύριο στις Περιφερειακές αλλά και στις Εθνικές εκλογές…

Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την …μάνα;

Γιατί αυτή την παρέμβαση του Επιμελητηρίου ο Δήμος δεν μπορεί να την αφήσει αναπάντητη.

Σωστά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here