Επίσκεψη Προέδρου ΟΚΑΝΑ στη Μονάδα των Σερρών

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Θεοχάρης επισκέφτηκε τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης των Σερρών.

Στη Μονάδα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και συζήτησε τα θέματα που τους απασχολούν. Από το προσωπικό επισημάνθηκε η λύση, στο χρόνιο πρόβλημα της κτιριακής υποδομής, που δόθηκε από τον Υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή και τη ΚτΥπ.

Πλέον, η Μονάδα έχει ένα κτίριο που της αξίζει με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους να είναι πιο ποιοτικές.

Τη Μονάδα επισκέφτηκε και ο Βουλευτής Σερρών κ. Χατζηβασιλείου και τόνισε με τη σειρά του την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας, αλλά και τη συμβολή του ΟΚΑΝΑ στην απεξάρτηση, στην αντιμετώπιση του προβλήματος των εξαρτήσεων καθώς και στη μείωση του στίγματος.

Επίσης η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησε συνάντηση και με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Διοικητή κ. Φαρμάκη για την άριστη συνεργασία που έχει με τη Μονάδα του ΟΚΑΝΑ.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Θεοχάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στο πλαίσιο επισκέψεων στην Β. Ελλάδα πραγματοποιώ και στις Σέρρες την επίσκεψη στη Μονάδα μας. Αντίκρυσα μία μονάδα που έχει πραγματικά μία άλλη εικόνα. Ο χώρος είναι πολύ πιο κατάλληλος πλέον και αυτό συμβάλει και στη θεραπεία των ωφελουμένων μας. Την ενημέρωση για την κατάσταση μου την είχε θέσει ο κ. Χατζηβασιλείου σε μία συνάντηση που πραγματοποιήσαμε στις αρχές της Διοίκησης μας και τον ευχαριστώ. Πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ουσιαστική συμβολή στην υλοποίηση του έργου τον Υπουργό μας Υποδομών κ. Καραμανλή. Με τη συνδρομή της ΚτΥπ υλοποιήθηκε η επισκευή της στέγης και ο χώρος της μονάδας πλέον έγινε κατάλληλος και ενδεδειγμένος για παροχή υπηρεσιών υγείας.»