Συνεδριάζει μεθαύριο η Επιτροπή ποιότητας ζωής

Στις 23 ΣEΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 11.15 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει η τακτική συνεδρίαση ,της Επιτροπής με τα παρακάτω Θέματα:

1ο ΘΕΜΑ: Επαναφορά το υπ αριθμ. 5 θέμα της 13ης Πρόσκλησης της 19/9/2019 με θέμα:Λειτουργία παιδοτόπου χωρίς την απαιτούμενη άδεια (ΒΑΛΕΡΙΑ) Τέρμα εξοχών ιδιοκτήτης Γανίτης Απόστολος.

2ο ΘΕΜΑ: Επαναφορά το υπ αριθμ. 6 θέμα της 13ης Πρόσκλησης της 19/9/2019 με θέμα:Λειτουργία παιδοτόπου χωρίς την απαιτούμενη άδεια (SPORTS VILLAGE) που βρίσκεται στο 1ο χλμ Σερρών-Δράμας (ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΑΒΟΣ Ο.Ε.). 

3ο ΘΕΜΑ : Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης για τούς παιδικούς σταθμούς “Ονειρούπολη” στις οδού Ηροδότου& Απαμείας 8 και Γρ. Ρακιτζή 32.

4ο ΘΕΜΑ : Παραχώρηση θέσης στάθμευσης στην Eurobank για την εξυπηρέτηση των χρηματαποστολών της στην οδό Χρ. Σμ.υρνης 1.

 5ο ΘΕΜΑ: Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στην εταιρεία “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α.” 

6ο ΘΕΜΑ: Θεσμοθέτηση  δημόσιας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Γ. Παπανδρέου. 

7ο ΘΕΜΑ:  Θεσμοθέτηση φορτοεκφόρτωσης στην οδό Π.Γρηγορίου Ε.

8ο ΘΕΜΑ: Έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων στο υπ’ αριθμ. 599 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Σερρών για την άδεια λειτουργίας ξυλουργείου.     

9ο ΘΕΜΑ: Έγκριση απαλλαγής από απότμηση πεζοδρομίου στην οδό Μακεδονομάχων 38 στις Σέρρες για τη λειτουργία καταστήματος “Φούρνος με πρατήριο άρτου.

10ο ΘΕΜΑ:   Έγκριση απαλλαγής από απότμηση πεζοδρομίου στην οδό Ύδρας 28 στις Σέρρες για την λειτουργία καταστήματος “Φούρνος με πρατήριο άρτου”.

11ο ΘΕΜΑ:  Ενημέρωση και έκφραση γνώμης επί του φακέλου υης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα της εταιρείας “ΜΙΤΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.”

Διαβάστε επίσης για τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας: