Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης Για τις βλάβες της γέφυρας του ποταμού Αγγίτη

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών της γέφυρας ποταμού Αγγίτη.

Η σχετική σύμβαση, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ, υπεγράφη στις 19 Αυγούστου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, στο Διοικητήριο Σερρών.

Ηδη ξεκίνησαν και εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης των βάθρων της γέφυρας του ποταμού Αγγίτη, με αποκατάσταση του σκυροδέματος και του σιδηρού οπλισμού με αμμοβολή και αναστολέων διάβρωσης οπλισμού και σκυροδέματος.

Συγκεκριμένα, η επιφάνεια σκυροδέματος των βάθρων της γέφυρας του ποταμού Αγγίτη, πλησίον της Τοπικής Κοινότητας Σ.Σ. Αγγίστας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών έχει υποστεί φθορές λόγω διάβρωσης του οπλισμού από την δράση χλωριόντων και την ενανθράκωση του σκυροδέματος

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης των επιφανειών του σκυροδέματος που έχουν υποστεί φθορές λόγω διάβρωσης οπλισμού από την δράση χλωριόντων και την ενανθράκωση του σκυροδέματος θα γίνει με εφαρμογή αναστολέων διάβρωσης και επισκευαστικών κονιαμάτων.

Παντελής Μπόζης: Θερμά Συγχαρητήρια στο Σπυρόπουλο

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλος, ο οποίος δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Νέας Ζίχνης και η ευρύτερη περιοχή, δίνοντας άμεσα λύσεις, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, πως μόνο μέσα από συνεργασίες μπορεί ο τόπος μας να προχωρήσει μπροστά.