Το Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων Γ.Ν. Σερρών συναντήθηκε με τον κ. Αναστάσιο Χατζηβασιλείου

Με τον Βουλευτή Σερρών της ΝΔ Αναστάσιο Χατζηβασιλείου, συναντήθηκαν το Σάββατο το πρωί, τα προσωρινά μέλη του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και συγκεκριμένα οι: Αναστασία Βριτέγκου, Ευθαλία Ζαράκη, Κυριακούλα Μακαρίδου, Κωστής Πετρίδης και Γιώργος Κοτσιφάς.

Οι εργαζόμενοι έθεσαν στον Βουλευτή τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, με «σημείο αιχμής» την απόφαση της Κυβέρνησης να δώσει τη δυνατότητα στον εκάστοτε Διοικητή του Νοσοκομείου, να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες ιδιωτικών συνεργείων καθαρισμού, «εξοστρακίζοντας» τους συμβασιούχους εργαζόμενους.

Από την πλευρά του, ο κ. Αν. Χατζηβασιλείου, φάνηκε να κατανοεί το δίκαιο των αιτημάτων των συμβασιούχων εργαζομένων και δεσμεύθηκε να διερευνήσει το θέμα συζητώντας το τόσο με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, όσο και με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. 

«Τόσο την περίοδο της πανδημίας, όσο και πριν, εμείς οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι δώσαμε κάθε… ρανίδα της ψυχής μας και των δυνάμεών μας, για να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις και στους κινδύνους και τώρα θέλουν απλά να μας πετάξουν στον… κάλαθο των αχρήστων.

Όσοι πιστεύουν ότι το κόστος των συνεργείων καθαρισμού είναι μικρότερο από αυτό των συμβασιούχων, πλανώνται πλάνην οικτράν,» δήλωσαν μετά το τέλος της συνάντησης τα προσωρινά μέλη του Σωματείου.

Διαβάστε επίσης για τη Δ.Ε.Ε.Π. ΣΕΡΡΩΝ: