Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών: Ευχαρίστησε τον κ.Μπούμπα

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.) με ανακίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Βουλευτή Σερρών κ. Μπούμπα Κωνσταντίνο

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.) με ανακίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Βουλευτή Σερρών κ. Μπούμπα Κωνσταντίνο διότι κατέθεσε στους αρμόδιους Υπουργούς αριθμό μειζόνων προτάσεων του Σωματείου που σχετίζονται με τη θεραπεία προβλημάτων που απασχολούν τους στρατιωτικούς του Νομού Σερρών αλλά και σε Πανελλαδική εμβέλεια.

Η ευαισθησία του κ. Βουλευτή στα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων εμφαίνεται να αποτυπώνεται από την άμεση αποδοχή των δίκαιων και αντικειμενικών αιτημάτων μας και την περαιτέρω μεταλαμπάδευση τους στη Βουλή των Ελλήνων προς επίλυση από τα αρμόδια θεσμικά όργανα του Κράτους.

Η στήριξη των Ελλήνων Βουλευτών θεωρεί το Σωματείο μας ότι πρέπει να είναι δεδομένη καθόσον ενυπάρχουν χρόνια προβλήματα και αντικειμενική λόγοι που επιτάσσουν τη διευθέτησή τους.

Σημειολογικά οι προτάσεις που υιοθετήθηκαν και τέθηκαν από τον κ. Μπούμπα στη Βουλή των Ελλήνων, είναι:

  • Υγειονομική Περίθαλψη Εν Ενεργεία Στρατιωτικών (τέθηκε ως ερώτηση, αναφέρθηκε στην Ολομέλεια και πλέον κατατέθηκε ως επερώτηση).
  • Διαφάνεια και εξορθολογισμός κριτηρίων μεταθέσεων.
  • Αμετάθετο με το πέρας 25 ετών και υπό προϋποθέσεις.
  • Επανεξέταση του Χρόνου Διοίκησης ή Ειδικής Υπηρεσίας.
  • Συντάξεις Στρατιωτικών (Αναγνώριση Συντάξιμης Υπηρεσίας)
  • Παραμεθόριες Περιοχές και Επιδόματα.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here