Το «ευχαριστώ» των Εστιατόρων στον Δήμο Σερρών και τα αιτήματα για πρόσθετα μέτρα στήριξης

Ζητά στήριξη με εύλογα και συγκεκριμένα μέτρα

Με επιστολή της προς τον Δήμο Σερρών η Ενωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών «η Αγία Βαρβάρα» και ο πρόεδρός της κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς από την μία ευχαριστούν την Δημοτική Αρχή για τη στήριξη που μέχρι στιγμής προσφέρει στα μέλη της Ενωσης, ταυτόχρονα όμως ζητούν την περαιτέρω στήριξη με εύλογα και συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ανακάμψουν, όταν αυτές επιτραπεί να λειτουργήσουν


Θα μου πείτε όλες οι επιχειρήσεις σήμερα βρίσκονται σε αναστολή και αν μη τι άλλο θα είναι δύσκολο να επανέλθουν, οπότε κάθε βοήθεια προς αυτούς είναι …δεκτή!


Τι ζητούνε;


Για το χρονικό διάστημα από τις 15 Μαρτίου έως και 3 μήνες από την ημέρα που θα επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις να μην επιβαρύνονται με δημοτικά τέλη για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινοχρήστους χώρους και πλατείες καθώς ήδη εν τοις πράγμασι, όλα τα τραπεζοκαθίσματα έχουν αποσυρθεί και δεν γίνεται χρήση των χώρων.

Η Ενωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών ζητά τα δημοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας που αντιστοιχούν στα καταστήματα που βρίσκονται εκτός λειτουργίας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ


Επίσης ζητούν τα δημοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας που αντιστοιχούν στα καταστήματα που βρίσκονται εκτός λειτουργίας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, τα κλειστά καταστήματα δεν επιβαρύνουν έτσι και αλλιώς τις υπηρεσίες καθαριότητας καθώς δεν παράγουν σκουπίδια.


Σε τόσο δύσκολες συνθήκες, σαν τις σημερινές νομίζω ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα δει με θετικό τρόπο να λύσει τα προβλήματα.


Άλλωστε ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος…

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here