Έσπασε την ομοφωνία για την Ουκρανία ο Φαρμάκης: Απαίτησε καταδίκη και των Νοτοικών!

Μπορεί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών να είναι εναντίον της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά δεν κατάφερε ο πρόεδρος να το περάσει το ψήφισμα με ομοφωνία.

Ο λόγος;

Η διαφωνία του συμβούλου της Λαικής Συσπείρωσης κ. Παύλου Φαρμάκη να καταδικάσει την εισβολή, αν προηγουμένως δεν καταδικαστούν και οι Νατοικές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή.

Μάλιστα ο κ.Φαρμάκης θύμισε σε όλους στο δημοτικό συμβούλιο πως η εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι η πρώτη πολεμική σύρραξη στην Ευρώπη μετά τον 2ο  παγκόσμιο πόλεμο καθώς είχε προηγηθεί η εισβολή των Νατοικών δυνάμεων στην πρώην Γιουγκοσλαβία!

Όχι δεν έχει άδικο ο Παύλος, μιας και όλοι μας θυμόμαστε το πως αφήσαμε τους Αμερικάνους να περνούν με τα όπλα τους από τα σύνορά μας, για να σκοτώσουν τους αδελφούς μας Σέρβους, που αργότερα βέβαια βοηθήσαμε ως λαός όπου χρειάστηκε…

Μάλιστα τότε και με πρωτοβουλία του κυρού Μαξίμου, φιλοξενήθηκαν εκατοντάδες παιδιά από την Σερβία στις εγκαταστάσεις της Λυδίας, παιδιά που κάθε χρόνο περνάνε από το μοναστήρι και ανάβουν το κεράκι τους, μιας και θυμούνται ξεκάθαρα την Ελληνική φιλοξενία και τις ξένοιαστες διακοπές τους εκ καιρό πολέμου…

Που τις συνεχίσουν όλα τα επόμενα  … καλοκαίρια!

Αναρωτιέμαι μπας και πρέπει να το ξανακάνουμε;

Να δώσουμε απλόχερα μια ουσιαστική χείρα βοηθείας και στο μοναστήρι να φιλοξενηθούν Ουκρανόπουλα;