ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ: Κάλεσμα για την 3η ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ – SERRES MUSIC+ART FESTIVAL 2020

  Η πρόσφατη υγειονομική κρίση χτύπησε  και τον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών, με την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτιστικών διοργανώσεων να έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί

Οι τέχνες και ο πολιτισμός όμως, δε μπορεί και δεν πρέπει να λείψουν από την ζωή των ανθρώπων. Η σημασία τους φάνηκε  ξεκάθαρα τις ημέρες της καραντίνας.

  Ο σύλλογός μας «ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ»  αποφάσισε να διοργανώσει και φέτος το καθιερωμένο τριήμερο φεστιβάλ των Σερρών  προσαρμόζοντας το στις νέες συνθήκες. Δηλαδή με τους απαραιτήτους υγειονομικούς κανόνες και χωρίς παιδικό πρόγραμμα. 

  Έτσι η  4η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2020  θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020, στον ίδιο φιλόξενο χώρο της Ε.Ρ.Τ. Σερρών   (πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη). 

   Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πάλι, διάφορα είδη μουσικής. Ταυτόχρονα θα λάβουν χώρα,  παράλληλες δράσεις τέχνης, όπως, εκθέσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, χειροποίητων κοσμημάτων, φωτογραφίας, ζωγραφικής, μουσικών οργάνων κ.α.

   Εάν είσαι ή νοιώθεις νέος ή νέα, αγαπάς τις τέχνες και ειδικότερα την μουσική, αν θέλεις να ζήσεις από κοντά το φεστιβάλ και να βοηθήσεις στην πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής διοργάνωσης στην πόλη μας,  περιμένουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας και να δηλώσεις εθελοντής ή εθελόντρια.

  Οι θέσεις που θα χρειαστούμε τη βοήθειά σου είναι οι εξής:

Διανομή προγράμματος / Φύλαξη χώρου / Υποδοχή κοινού / Πάρκινγκ

Βοήθεια καλλιτεχνών / Σερβίρισμα / Βοήθεια οργανωτικής επιτροπής

Για κάθε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση ή για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας, στo τηλέφωνo   6972348223    ή     στο email   [email protected] 

Διαβάστε επίσης για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών: