Φονικό στην Άνω Καμήλα-Σέρρες: Σε κατάσταση σοκ η γιαγιά του 21χρονου δολοφόνου – Τι δήλωσε

Συγκλονισμένη είναι από χθες, η τοπική κοινωνία των Σερρών μετά την άγρια δολοφονία στην Άνω Καμήλα με θύτη έναν 21χρονο και θύμα έναν 20χρονο.

«Λέγαμε: Αποκλείεται δεν γίνεται αυτό. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε έγκλημα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο infonews24, ο Πρόεδρος της κοινότητας Ευριπίδης Αμανατίδης.

foniko serres drastis 3

Ο δολοφόνος μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 20χρονο, τον μαχαίρωσε στην καρδιά, και εξαφανίστηκε. Ο λόγος πίσω από το άγριο έγκλημα φαίνεται ότι ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο 20χρονος είχε συνάψει σχέση με πρώην σύντροφο του 21χρονου.

Σε κατάσταση σοκ η γιαγιά του δολοφόνου

Η οικογένεια του δράστη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Μάλιστα, η γιαγιά του 21χρονου είπε ότι ήταν οξύθυμος και δεν δεχόταν κουβέντα, όμως δεν είχε κάνει ποτέ τέτοια επίθεση.

Εντωμεταξύ, ο 21χρονος συνελήφθη χθες, μετά από πολλές ώρες αναζήτησης. Εντοπίστηκε να κρύβεται σε ένα παλιό σπίτι στο χωριό του.

foniko serres drastis 3

Αναρτήσεις με ματωμένα μαχαίρια

Ο 21χρονος δράστης μετά το έγκλημα ανέβασε στα προσωπικά του social media φωτογραφίες αλλά και βίντεο για το έγκλημα, γράφοντας μάλιστα κάτω από μία φωτογραφία «κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω στόρι».

foniko serres drastis 4

Σε βίντεο που ανήρτησε κουνά ένα μαχαίρι το οποίο έχει πάνω αίμα. Η οικογένεια του θύματος ενημερώθηκε για την ύπαρξη αυτών των αναρτήσεων και ζήτησε να σταματήσει η διακίνηση τους.