Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης περνά με «ελευθέρας» από τα διόδια;

Δεν έχουν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες λειτουργίας των νέων Σταθμών Διοδίων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και στο Στρυμονικό Σερρών και για την Εγνατία Οδός Α.Ε., φαίνεται πως η καταβολή των διοδίων είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς και όχι για μερίδα αιρετών της Βόρειας Ελλάδας, που διαθέτουν … «ελευθέρας».

κ. Δομουχτσίδη η καταβολή των διοδίων είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς;

Στο εσωτερικό των καμπινών διοδίων σε Ωραιόκαστρο και Στρυμονικό, υπάρχει αναρτημένη λίστα με ονοματεπώνυμα προσώπων που δεν καταβάλλουν τα σχετικά αντίτιμα.

Προνομιακή θέση φαίνεται πως έχουν αιρετοί της περιοχής, που περνούν ελεύθερα αναφέροντας απλά τ’ όνομά τους, την ίδια ώρα που άλλοι συνάδελφοί τους και ο απλός κόσμος πληρώνουν κανονικά τέλη διέλευσης.

Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης που φαίνεται να ταξιδεύει συχνά από τις Σέρρες προς την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και αντίστροφα.

Αίσθηση προκαλεί, το γεγονός πως δηλωμένο ως «ελευθέρας» στην Εγνατία Οδό Α.Ε., δεν είχε το υπηρεσιακό δημαρχιακό όχημα, αλλά ένα Jeep Cherokee.

Η Εγνατία Οδός Α.Ε. να σταματήσει τις «χάρες»

Μπορεί επιτέλους η Εγνατία Οδός Α.Ε. να σταματήσει τις «χάρες» σε δημάρχους δήμων της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, την ίδια ώρα που οι δημότες τους πληρώνουν κανονικά τα διόδια κάθε φορά που περνούν από Ωραιόκαστρο και Στρυμονικό;

Τον Ιούλιο του 2016 ο δήμαρχος Σιντικής ανακοίνωνε παρέμβαση του τότε υπουργού Υποδομών Μεταφορών Επικοινωνιών Χρήστου Σπίρτζη, γι’ απαλλαγή ειδικών τελών κυκλοφορίας (διόδια).

«Αφορά ΟΛΟ το νομό Σερρών» έγραφε με στόμφο σε σχετική ανάρτηση ο ίδιος, επισημαίνοντας πως η υπουργική απόφαση βρίσκεται υπό την αίρεση της … Τροϊκα (που μας ελέγχει).

Τελικά φαίνεται πως η Τρόϊκα, απάλλαξε μόνο τον δήμαρχο Σιντικής, από την υποχρέωση να πληρώνει διόδια στην Εγνατία Οδό.

Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά στη Σιντική τελευταία…

Σωστά;

Δείτε εδώ και το βίντεο

Διαβάστε εδώ για το Δήμο Αμφίπολης που ενώ παραμένουν απλήρωτες οι εργαζόμενες ,συζητείται πληρωμή της προέδρου της επιχείρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here