Άλλη μια φορά αδικαιολόγητος απών ο Φραστανλής στην σύσκεψη υπό το Πέτσα!

Από άλλη μια επίσκεψη αυτή τη φορά του κ. Πέτσα για τη πορεία του Νομού Σερρών και της περιοχής του απουσίαζε ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής!

Ο κ.Πέτσας ο οποίος επισκέφτηκε την Π.Ε Σερρών αλλά και το Δήμο Σερρών υποσχέθηκε πως το υπουργείο Εσωτερικών θα επιταχύνει μέχρι το τέλος του έτους τις διαδικασίες ένταξης των προτάσεων του Δήμου Σερρών στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη πορεία του εμβολιασμού στο Νομό μας.

Στην συνέχεια στην σύσκεψη στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών αποφασίστηκε να προχωρήσει πάραυτα μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών, τόσο μέσα από επιστημονικά συνέδρια όσο και με τις κινητές μονάδες εμβολιασμού.

Μελέτες αγροτική οδοποιία και πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στο πρόγραμμα Πέτσα

Το δεύτερο και πιο σημαντικό κομμάτι της συζήτησης , ιδιαίτερα για τους δημάρχους ήταν το αναπτυξιακό, αλλά και η αγροτική Οδοποιία, τα έργα ύδρευσης και απορριμμάτων , όπως και οι ανάλογες μελέτες με τα έργα του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” με κάποιους από τους δήμους να όπως Σερρών Νέας Ζίχνης και Βισαλτίας να κάνουν τη διαφορά.

Φυσικά ο υπουργός παραδέχθηκε πως χρειάζεται να ενισχύσουμε τους δήμους όσον αφορά τη διοικητική τους ικανότητα αλλά και τις τεχνικές υπηρεσίες και υποσχέθηκε πως θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο, έτσι ώστε να επιβιώσει τελικά στο δημόσιο διάλογο ο ορθός λόγος.

Να τονίσουμε πως για άλλη μια φορά απών από την σύσκεψη ήταν ο Δήμαρχος Αμφίπολης κ, Φραστανλής, που προφανώς δεν καταδέχεται ούτε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με όλους όσους μπορούν να τον χρηματοδοτήσουν.

Και προφανώς δεν χρειάζεται μελέτες για το Δήμο του

Γιατί και αυτές που παρέλαβε από τη προηγούμενη δημοτική αρχή

Ακόμα να τις τρέξει…