Έγινε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ

Σε πρωτοφανείς προς παραδειγματισμό συνθήκες έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Αθλητικό Πάρκο της Ομόνοιας, και στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ., η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης.


Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και με όλους τους παρευρισκομένους να κάνουν χρήση μάσκας, η εικόνα ήταν θετική στο πλαίσιο του μηνύματος «Παίζουμε Ξανά – Μένουμε Ασφαλείς» Παρουσία αρκετών σωματείων και σε πολύ καλό κλίμα, στην έκθεση διοικητικού απολογισμού, ο πρόεδρος της Ένωσης Αθανάσιος Χατζηπαντελής αναφέρθηκε φυσικά σε όλα όσα προέκυψαν από τον Μάρτιο και έπειτα, όταν η πανδημία του κορωνοϊού επέβαλε οριστικό λουκέτο στα πρωταθλήματα, κάνοντας λόγο για την πιο περίεργη και δύσκολη σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με τις διοικήσεις των Ενώσεων να καλούνται να αντεπεξέλθουν και να προσπαθούν να επιδείξουν εμπράκτως τη στήριξη τους στα σωματεία, παρουσιάζοντας αναλυτικά το πακέτο των οικονομικών μέτρων που αποφάσισε το Δ.Σ και λέγοντας συνεχώς πως η Ε.Π.Σ θα είναι στο πλευρό των σωματείων.


Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κων/νος Βότσης ανέλυσε στα σωματεία το σκεπτικό της αναδιάρθρωσης που έκανε τις τρεις κατηγορίες της σεζόν 2019-20, σε δύο, την Α1΄ και την Α2΄ πλέον και φυσικά τον τρόπο με τον οποίον θα διεξαχθούν και θα ολοκληρωθούν και τα φετινά πρωταθλήματα, περιμένοντας την οριστικοποίηση των συμμετοχών στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.


Ακολούθησε διάλογος με τα σωματεία και στη συνέχεια έγιναν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι βραβεύσεις των πρωταθλητών της περιόδου 2019-20.


Για να δούμε πως θα γίνουν τα πρωταθλήματα εν μέσω Κορονοιού, γιατί καλός ο προγραμματισμός, αλλά με τον μόνο που δεν μπορούμε να παίξουμε, είναι με το ίδιο τον …ιό!

Διαβάστε επίσης για τον ΕΛΓΑ: