Δυσάρεστα τα νέα για την υγεία της κυρίας Γεννηματά: Πάμε για αναβολή των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ;

Δυσάρεστα και αιφνίδια ήταν τα νέα για την υγεία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κυρίας Γεννηματά.

Μάλιστα την Κυριακή το μεσημέρι, η κυρία Γεννηματά έκανε κανονικά την προεκλογική εκστρατεία της για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας μάλιστα σε πολυπληθές ακροατήριο σε συγκέντρωση υποστηρικτών της στη Ρόδο.

Τα πρώτα άσχημα σημάδια φάνηκαν τη Δευτέρα, αργά το απόγευμα, όταν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ακύρωσε την παρουσία της σε συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία.

Το ίδιο βράδυ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με ατελή ειλεό, ενώ σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν οι γιατροί «μετά από εκτενείς εξετάσεις» διαπίστωσαν ότι «η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Η ανακοίνωση δεν άφηνε σε κανέναν την αμφιβολία για τη σοβαρότητα του προβλήματος, για το οποίο άλλωστε με γενναιότητα είχε μιλήσει η ίδια πέρυσι.

Η ίδια η κυρία Γεννηματά μάλιστα λίγα λεπτά μετά την έκδοση του ανακοινωθέντος του «Ευαγγελισμού» ανακοίνωσε ότι η κατάσταση είναι τέτοια που αποσύρεται από την κούρσα της ηγεσίας.

Τα νέα δεδομένα προκάλεσαν αμηχανία και προβληματισμό για τη διαδικασία της ανάδειξης ηγεσίας που έχει οριστεί για τις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου και ακόμα και σήμερα είναι πρόωρο να ειπωθεί αν και πώς θα εξελιχθεί πλέον αυτή η εσωκομματική διαδικασία, από την στιγμή που υπάρχουν ηθικού τύπου ζητήματα που εγείρονται από την ασθένεια της προέδρου του κόμματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δραστηριότητες των υποψηφίων «πάγωσαν» και όλες οι πλευρές τηρούν στάση αναμονής, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι διαβουλεύσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως η κούρσα που ήταν για τέσσερις έγινε ξαφνικά για τρεις!

Με το μεγάλο όνομα να φεύγει από το παιχνίδι.

Ευτυχώς η ίδια είναι εμβολιασμένη με αρκετά αντισώματα αλλά όλοι εύχονται να το ξεπεράσει όπως και όλες τις προηγούμενες φορές με ..επιτυχία

Άλλωστε προέχει η υγεία!