Γιάντσιος – Αραμπατζή: Σχέση …εμπιστοσύνης;

Τον κ.Ιωάννη Γιάντσιο τον ξέρετε.

Από πέρυσι διαλαλεί σε κάθε μέσο και με κάθε τρόπο πως δεν θα αφήσει στις Σέρρες να γίνουν τα διόδια και μάλιστα έβαζε και στοίχημα για το αποτέλεσμα.

Αφού μπήκε στην διαδικασία των Περιφερειακών εκλογών με το ΛΑΕ, όπου ομολογουμένως τα κατάφερε περίφημα, κατέβηκε στην κυριολεξία με το ΜΕΡΑ25 στις Βουλευτικές εκλογές, από όπου τον έδιωξαν νύχτα, και την άλλη μέρα μας έλεγε πως ..παραιτήθηκε!

Ο ίδιος λοιπόν την Κυριακή ως επικεφαλής της Κίνηση Σερραίων Πολιτών ΟΧΙ στα Διόδια, καλεί τους Σερραίους πολίτες να παραβρεθούνε όλοι μαζί στα ΔΙΟΔΙΑ – Στρυμονικού για να κόψουν την κορδέλα εγκαινίων, στο αναπτυξιακό έργο που έφεραν ΄΄οι προύχοντες΄΄ (ανάθεμα τους) του νομού μας που είναι ο τελευταίος νομός στην ανάπτυξη.

Δηλαδή, τα Διόδια στα οποία θα πληρώνουμε χαράτσι!

Τρομάρα τους συμπληρώνει ο κ. Γιάντσιος.

Θα πρότεινα στην εκδήλωση της Κυριακής, ο κ.Γιάντσιος να καλέσει εκτός όλων των άλλων και την Υφυπουργό μας κ. Φωτεινή Αραμπατζή , για να κόψουν μαζί την κορδέλα του αναπτυξιακού έργου, μιας και λογικά είναι καλοί φίλοι, καθώς καθημερινά ο ίδιος είναι φιλοξενούμενος στο κανάλι της τελευταίας, για να βρίζει την μισή κυβέρνηση και την άλλη μισή αντιπολίτευση, εκτός από την «Θεά» Φωτεινή!

Άντε βρε Γιάννη

Και εις ανώτερα

Να σε δούμε και με δική σου εκπομπή στο …Δίκτυο!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τα Διόδια στις Σέρρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here