Ο Γιάντσιος έκοψε την δική του βασιλόπιτα

Έκοψε κι αυτός την δική του βασιλόπιτα το πρωί της περασμένης Κυριακής στα διόδια στο Στρυμονικό

Είχε δεν είχε ο καλός μας φίλος Ιωάννης Γιάντσιος έκοψε κι αυτός την δική του βασιλόπιτα το πρωί της περασμένης Κυριακής, στα διόδια στο Στρυμονικό, μιας και η «Κίνηση Σερραίων Πολιτών ΟΧΙ στα διόδια», θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της στην λειτουργία του σταθμού διοδίων εμφανίστηκε εκεί με μια παρέα πέντε – δέκα φίλων για να καταγγείλει την αντισυνταγματικότητα των συγκεκριμένων διοδίων και να εξαγγείλει την κατάθεση αγωγών που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, κατά της ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού Α.Ε. και του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο Γιάννης υποσχέθηκε πως θα φτάσει μέχρι και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί και να κλείσει τα διόδια Στρυμονικού

Ο Γιάννης υποσχέθηκε πως θα φτάσει μέχρι και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί και να κλείσει τα διόδια Στρυμονικού, καθώς τα χρήματα δεν πηγαίνουν σε ανταποδοτικές εργασίες στο οδικό δίκτυο, αλλά στην αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους.

Βέβαια όλοι περιμένουν τον Απρίλιο , μιας και τότε αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή που είχε καταθέσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατά των διοδίων.

Η Περιφέρεια είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας την 1η Οκτωβρίου 2018 ζητώντας από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας να ακυρώσει αφενός τη λειτουργία νέων σταθμών διοδίων, αφετέρου την προβλεπόμενη αύξηση των τελών διέλευσης.

Ο Περιφερειάρχης μας τότε είχε αναφέρει ότι η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση πρόκειται να δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα, τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών, όσο και στην οικονομία της περιοχής καθώς πλήττει τον τουρισμό, τη μεταφορική και την εξαγωγική δραστηριότητα και τη διακίνηση προϊόντων.

Αυτή την απόφαση πάντως την περιμένουμε με αγωνία μιας και αυτή του Γιάντσιου μέχρι να περάσει από τα λόγια στα έργα θα περάσουν …χρόνια!

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου η ΝΟΔΕ κόβει βασιλόπιτα

Πάντως μη νομίζεται πως σε κάθε βασιλόπιτα μαζεύεται όλων ο νομός μας.

Λίγοι φίλοι και γνωστοί κάνουν το καλό και μαζεύονται να στηρίξουν το σύλλογό τους που έχει την ανάγκη και την στήριξη όλων των μελών τους

Η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας “Σέρρες-Fosses” , έγινε την περασμένη Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην αίθουσα «La Vista» του Ξενοδοχείου Xenia, μιας εκδήλωση που διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και να ανταλλάξουν ευχές για μια δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά.

Φυσικά την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, θα κόψει και η ΝΟΔΕ Σερρών σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σάββατου 1 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο FILIPPOS XENIA με προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης την πρώην Υπουργό κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κ.Κεφαλογιάννη προφανώς και επελέγη μιας και είναι δεδομένο πως με την παρουσίας της στην εκδήλωση θα βρίσκονται πλήθη νεοδημοκρατών για να την συναντήσουν.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νομό μας

Και δεν θα είναι και η τελευταία….

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here