κ.Γιάντσιο, εμείς δεν βρήκαμε πουθενά την διευκρίνηση «Συνεργαζόμενος»

Έγραψα χθες για τον δικηγόρο κ. Γιάντσιο Γιάννη που θα «κατέβει με τον κ.Βαρουφάκη, πως θα πρέπει να μας πεί τι πολιτική σχέση μπορεί να έχει ο Λαφαζάνης του οποίου ήταν υποψήφιος πριν δέκα μέρες, με τον Γιάνη (με ένα ν) με τον οποίο θα συνπορευτεί από …σήμερα και όπως ήταν φυσικό και επακόλουθο μας απάντησε

«Φίλε μου, προς διευκρίνηση για τα όσα γράφεις για μένα θα ήθελα να ξέρεις ότι στις Περιφερειακές Εκλογές κατέβηκα ως συνεργαζόμενος.

ΟΥΔΈΠΟΤΕ στη ζωή μου υπήρξα μέλος του ΛΑΕ.

Στο φυλλάδιο της υποψηφιότητάς μου ανέφερα ρητά ότι είμαι ανεξάρτητος συνεργαζόμενος.

Κατόπιν της διευκρινήσεως αυτής παρακαλώ όπως αποκατασταθεί η αλήθεια.

Σε ευχαριστώ έστω και ειρωνικά που με αναγνωρίζεις σαν αγωνιστή.

Με τιμή ο φίλος σου Γιάντσιος Ιωάννης.»

Χαίρομαι που μας τιμάτε με την φιλία σας κ.Γιάντσιο, αλλά εμείς δεν είδαμε πουθενά την διευκρίνηση αυτή στο φυλλάδιο της κ.Χαραλαμπίδου

(πως είστε συνεργαζόμενος δηλαδή) και μάλιστα το διάβασα πολλές φορές, μπας και μου ..ξέφυγε.

Οπότε ή σας γέλασαν, αν σας είπαν τέτοιο πράγμα ή απλά θέλετε απλά να δικαιολογήσετε την κάθοδό σας με το κόμμα του κ.Βαρουφάκη.

Και στην μία περίπτωση και στην άλλη έχετε άδικο, μιας και κανένα ψέμα δεν καλύπτεται από ένα άλλο και στην τελική,

εγώ θα έλεγα νέτα σκέτα, πως από την στιγμή που ο «Γιάνης» δεν είχε ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έκανα πράξη την σύγκληση στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα …καθάριζα!

Και επιπλέον θα σε τιμούσε και το γεγονός ότι πήρες 1023 ψηφαλάκια, όταν την ίδια στιγμή ο φίλος μου ο Καστρινός που είναι και στο κόμμα πήρε καμιά διακοσαριά ψηφαλάκια όλα κι όλα και ο Παπαιωάννου ακόμα λιγότερα.

Σωστά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here