Ο Γιώργος Ματθαίου στη Συμμαχία Σερραίων!

Γεννήθηκα το 1986 στις Σέρρες, όπου ζω μέχρι και σήμερα, είμαι ο γιός του Δημητρίου Ματθαίου (προϊστάμενου Κ.Π. ΔΕΗ Σερρών) και της Βασιλικής Τζελέπη από τον Θολό Σερρών.

Είμαι παντρεμένος με την Ποδολόγο Αναστασία Παρζιάλη ιδιοκτήτρια του κέντρου ποδολογίας επί τις οδού Μεραρχίας 41.

Είμαι απόφοιτος του ιστορικού 1ου ενιαίου Λυκείου Σερρών και από το 2010 Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε. του Α.Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας και τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επεμβάσεις σε υφιστάμενα κτίρια και αστικά σύνολα: ενισχύσεις, επανάχρηση και χωρικές αναπλάσεις».

Στην στρατιωτική μου θητεία Υπηρέτησα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός 4ου Γραφείου με την ειδικότητα του τοπογράφουσκαπανέα και αξιωματικού γεφυροποιίας (γεφυρών Rimbon-Belley), τέλος απολύθηκα φέροντας τον Βαθμό του Ανθυπολοχαγού. ( Ναύπλιο – Λουτράκι – Ξάνθη – Σέρρες ).

Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάζομαι ως Τοπογράφος από το 2010 και από το 2016 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στο έργο του αγωγού φυσικού αερίου T.A.P. από την μελέτη μέχρι και την κατασκευή του έργου.

Στην διάρκεια του έργου έχω εξυπηρετήσει πολλούς συνδημότες μας και έχω συνεργαστεί άψογα με τις προϊσταμένους κ. Μαλαμίδου Δήμητρα και κ. Μάλαμα Πηνελόπη, καθώς έχω αποτυπώσει όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν στην όδευση του αγωγού για λογαριασμό της της ΕΦΑ Σερρών.

Με τις γνώσεις που αποκόμισα από τις σπουδές και την εργασιακή μου εμπειρία θέλω να βοηθήσω μαζί με εσάς τον Δήμο μας να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει.

Για εμένα οι συνδημότες και οι συνδημότισσες μας δεν έχουν χρώμα μπλε, κόκκινο, πράσινο.

Το μόνο χρώμα που θέλω να φύγει είναι το γκρίζο που “στοιχειώνει” την πόλη μας.

“Κόμμα” μου είναι οι Σέρρες και αντίπαλός μου τα προβλήματά του τόπου μας.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομάδα της Συμμαχίας Σερραίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here