Γιορτάσθηκε η εθνική μας επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, γιορτάσθηκε προχθές η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Μια επέτειος τόσο σημαντική για τους απανταχού Έλληνες και μια από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας μας, καθώς μόνοι και έρημοι καταφέραμε να πετάξουμε στη θάλασσα την άριστα εξοπλισμένη πολεμική μηχανή των Ιταλών φασιστών, που προσπάθησαν να καταλάβουν τη χώρα μας.

Το πρωί της Πέμπτης 28ης Οκτωβρίου τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγου και στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ενώ την Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Χατζηβασιλείου,

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έκλεισε με την καθιερωμένη παρέλαση τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών και του στρατού, με τη διαφοροποίηση πως λόγω των ειδικών συνθηκών, παρέλασαν μόνο οι σημαιοφόροι και οι … παραστάτες!

Και σωστά αποφάσισαν καθώς χάσαμε μέσα σε ένα δίμηνο πάνω από εξήντα συμπατριώτες μας , από τους οποίους βέβαια μόλις τέσσερις ήταν οι εμβολιασμένοι, ενώ έχουμε σήμερα άλλους 42 συμπατριώτες μας στην κλινική Covid και άλλους εννέα στην ΜΕΘ.

Και ξέρετε ποια είναι τα ποσοστά μας όταν κάποιος διασωληνώνεται;

Και φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο;

Νομίζω;