Ηλίας Γκότσης: Άνθρακες ο θησαυρός

Την άποψή του για τον πρώτο χρόνο της σημερινής αρχής κατέθεσε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλίας Γκότσης

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του;

«Κύριε Δήμαρχε, προεκλογικά καταθέσατε ένα πλούσιο πρόγραμμα και μάλιστα όπως λέγατε   κοστολογημένο για όλους τους τομείς του Δήμου και παράλληλα 20 συν 1 βασικά σημεία του προγράμματος σας.

Στον 1 χρόνο διακυβέρνησης του Δήμου πέστε μας μερικά από τα 20 συν ένα έργα που υλοποιήσατε .

Δεν μιλάω  για το σύνολο, γιατί τότε θα είμαι παράλογος ,αδαής και ανεύθυνος. 

Αλλά  4- 5 από αυτά θα μπορούσατε να υλοποιήσετε

Δυστυχώς  για τον Δήμο μας, για τους Δημότες μας δεν υλοποιήθηκε ούτε ένα. 

Άνθρακες ο θησαυρός. 

Ευτυχώς που υπάρχουν τα έργα της Δημοτικής Αρχής του Πέτρου Αγγελίδη και τα εγκαινιάζετε!

Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να υλοποιήσετε μερικά έργα από το πρόγραμμα σας για όφελος των πολιτών και  για να μην αποτελέσει η Δημαρχιακή σας θητεία μια κακή «παρένθεση» και μόνο! 

Προφανώς ο Ηλίας είπε όλα τα παραπάνω , μετά απόφαση που εξέδωσε ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε σχέση με την προσφυγή έξι δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων (πρώην παράταξη του κ. Αγγελίδη) σε σχέση με το κύρος της κατεπείγουσας συνεδρίασης του Σώματος που πραγματοποιήθηκε την 29 Ιουλίου στο Σκούταρι.

Η Απόφαση δικαιώνει, το Προεδρείο και την Δημοτική Αρχή, καθώς όλοι όσοι τόσο εύκολα, με περίσσιο θράσος, αλαζονεία αλλά και παχυλή άγνοια, διατύπωσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, φέρνοντας τοξικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση, ελπίζω να λάβουν το μήνυμα αυτής της απόφασης. 

Ο κ.Κατιρτζόγλου επιτίθεται σε όλους αυτούς λέγοντας πως μπορεί να είναι μικρότερος στην ηλικία και κανονικά δεν πρέπει να δίνει συμβουλές, όμως ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οφείλω να βοηθάω να γινόμαστε όλοι καλύτεροι και πάντως δεν μπορώ να βοηθάω ώστε να γινόμαστε χειρότεροι. 

Το μήνυμα λοιπόν αυτής της απόφασης είναι ότι άνθρωποι που άσκησαν διοίκηση στον Δήμο και μας κουράζουν με την προβολή του «έργου» τους, που διετέλεσαν πρόεδροι του Σώματος, που είναι επικεφαλείς παρατάξεων, θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε χαρακτηρισμούς, να μελετούν περισσότερο και αν δεν γνωρίζουν κάποιο θέμα να ρωτούν.

Να έχουν εν γένει εποικοδομητική στάση.

Προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών μας.….

Διαβάστε επίσης για τις Σέρρες: