Ηλίας Γκότσης: Υπογράφηκε η πρόσληψη Ανδρέου

Να προσδιορισθεί και να κοινοποιηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το ύψος της ετήσιας αύξησης των εσόδων του Δήμου Σερρών από τα ανταποδοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας, λόγω της αύξησης των ηλεκτροδοτούμενων τετραγωνικών μετά τη διαδικασία δήλωσής τους στη ΔΕΗ, ζητάει με αίτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής. 

Ο κ.Τερζής ζητά να γνωστοποιηθεί πόσες αιτήσεις κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, πόσο είναι το σύνολο των αδήλωτων τετραγωνικών και ποιο είναι ο ύψος  της ετήσιας αύξησης των εσόδων από τα ανταποδοτικά Δημοτικά Τέλη καθαριότητος και φωτισμού. 

Φυσικά δεν παραλείπει να αφήσει τις ανάλογες αιχμές κατά του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σπύρου Μισιρλή για την μεγάλη καθυστέρηση στην παροχή των ανάλογων απαντήσεων. 

Όσο για το ΔΗΠΕΘΕ μας ήδη υπογράφηκε από τον υφυπουργό πολιτισμού η πρόσληψη του κ Γιώργου Ανδρέου ως καλλιτεχνικού διευθυντή

Την είδηση πρώτος και καλύτερος δεν την έγραψε ο Πρόεδρος, αλλά ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ μας Ηλίας Γκότσης .

«Μετά την απόρριψη της ενστάσεως της κ.Ευαγγελίδου από την επιτροπή ενστάσεων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπέγραψε την πρόσληψη του κ.Ανδρέου .

Ως μέλος του Δ.Σ εύχομαι στον κ.Ανδρέου δύναμη και πολλές επιτυχίες .

Να επικοινωνήσει δυναμικά την ατζέντα του ΔΗΠΕΘΕ σε όλη την Ελλάδα!!!»

Και μετά μου λέτε για αντιπολίτευση και πράσινα άλογα…

Εδώ κάποιοι εμφανίζονται «Βασιλικότεροι» του …βασιλέως!