Η γραφειοκρατία κρατά ακόμα κλειστό το κολυμβητήριο Σερρών!

Την προηγούμενη βδομάδα πρόβλεψα πως θα ανοίξει από Δευτέρα το κολυμβητήριο, έτσι ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους τόσο οι αθλητές, όσο και οι προπονητές αλλά και οι γονείς τους δικούς τους «αγώνες»

Δυστυχώς με διέψευσε ο κ. Σπυρόπουλος, όχι λογικά γιατί δεν το ήθελε, αλλά γιατί δεν μπορούσε,

καθώς ακόμα δεν τέλειωσε ο ορισμός του τελευταίου στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών!

Η γραφειοκρατία λοιπόν κρατά ακόμα κλειστό το κολυμβητήριο που θα ανοίξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα,

μιας και προφανέστατα θα γίνει δεκτή η αίτηση θεραπείας που έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή στην Περιφέρεια.

Υπενθυμίζουμε πώς

Σύμφωνα με την απόφαση υπάρχει σωρεία παραβάσεων που καθιστούν επικίνδυνη την λειτουργία του και φυσικά η άρση σύμφωνα με την απόφαση είναι απ αόριστον, και πρέπει να σφραγιστεί άμεσα από τον Δήμο Σερρών και φυσικά να απαγορευτεί η είσοδος σε αθλητές και θεατές.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή από την πλευρά της ανέθεσε σε Τεχνικό γραφείο της Θεσσαλονίκης έναντι αμοιβής 5.000€ , το οποίο συνέταξε τη δική του έκθεση που αντικρούει εν μέρει αυτή της επιτροπής ελέγχου.

Οι πραγματογνώμονες Μηχανικοί στην έκθεση τους κάνουν λόγο για ελλείψεις, όχι όμως τέτοιες που να δικαιολογούν το κλείσιμο του κολυμβητηρίου.

Η έκθεση επιδόθηκε στην επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία αφού την έλαβε υπόψη της , εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως επιμένει για την επικινδυνότητα του κολυμβητηρίου.

Οπότε η Δημοτική αρχή αποφάσισε την τελευταία εργάσιμη ημέρα της θητείας της να καταθέσει ένσταση στην περιφέρεια, και να μην κλείσει το Δημοτικό κολυμβητήριο Σερρών.

Θα μου πεις θα γίνει δεκτή η αίτηση του πρωην Προέδρου κ. Χατζημαργαρίτη;

Προφανώς, μιας και τα νέα προεδρεία δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμα, αλλά και τα σωματεία δεν μπορούν να περιμένουν…

Σωστά;

Διαβάστε εδώ την ένσταση στον αντιπεριφερειάρχη, κατά της αποφασής του για το κλείσιμο της λειτουργίας του κολυμβητηρίου από τον πρ. Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ.Χατζημαργαρίτη Μαργαρίτη που κατέθεσε τη Παρασκευή 30-08-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here