Μαζί στην έκθεση GREEK PANORAMA ATHENS 2019: Αμφίπολη, Ν. Ζίχνη, Αλιστράτη και η Ωδή Αμφιπόλεως

Μαζί στην έκθεση GREEK PANORAMA ATHENS 2019: Αμφίπολη, Ν. Ζίχνη, Αλιστράτη και η Ωδή Αμφιπόλεως

Η Ωδή Αμφιπόλεως μαζί με τους Δήμους Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης και το Σπήλαιο Αλιστράτης ΑΕ, μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στην Philoxenia 2019 στην Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχουν και πάλι από κοινού στην   Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού GREEK PANORAMA ATHENS 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου 2019 και θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  

Η έκθεση GREEK PANORAMA παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και την γαστρονομία

Η έκθεση GREEK PANORAMA είναι η μοναδική διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και την γαστρονομία   στο κέντρο της Αθήνας και σ’ αυτήν προβάλλονται προορισμοί, τουριστικές επιχειρήσεις, ειδικές μορφές τουρισμού και τουριστικά γραφεία.

Η συμμετοχή μας και στην Έκθεση GREEK PANORAMA ATHENS 2019 έχει σκοπό την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη προβολή της ευρύτερης περιοχής της Αμφίπολης και του Δυτικού Παγγαίου, στους επαγγελματίες του τουρισμού και το κοινό από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Από την Ωδή Αμφιπόλεως θα διανέμεται δωρεάν ο Τουριστικός Χάρτης (Free map) της περιοχής και θα πωλείται ο Τουριστικός Οδηγός που έχει εκδώσει, ενώ θα  διανέμεται από όλους τους συμμετέχοντες ενημερωτικό υλικό για τα αξιοθέατα, καθώς και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής προς τους επισκέπτες. 

Η σύμπραξη των Δήμων Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης και του Σπηλαίου Αλιστράτης με την Ωδή Αμφιπόλεως για την συμμετοχή στην Έκθεση GREEK PANORAMA, επιβεβαιώνει την κοινή βούληση  όλων των φορέων για μία εποικοδομητική και στενή συνεργασία μεταξύ τους στο μέλλον, με κοινό στόχο την ανάδειξη της περιοχής του Δυτικού Παγγαίου ως προορισμού εναλλακτικού τουρισμού. 

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here