Το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «The Voices» του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ Έκλεψε τις εντυπώσεις

Tις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε στο κοινό της Βέροιας, το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο „The Voices” του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ.

Το Φωνητικό Σύνολο συμμετείχε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο Χορωδιακό Φεστιβάλ «Νότες εν Χορώ» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη της Βέροιας από την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας.

Το Φωνητικό Σύνολο „The Voices” παρουσίασε ένα όμορφο ρεπερτόριο από γνωστά ελληνικά τραγούδια, με μια σύγχρονη και φρέσκια ενορχήστρωση από τον Γιώργο Ταπέ. Η υποδειγματική καθοδήγηση της μαέστρου του συνόλου, κ. Αναστασία Ταπέ-Μπουκόβιαν, οδήγησε σε ένα άψογο αποτέλεσμα με πολλές εναλλαγές στην έκφραση και την δυναμικότητα. Το κοινό εντυπωσιάστηκε από το αποτέλεσμα χαρίζοντας το ζεστό και ειλικρινές χειροκρότημα του.

Το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο „The Voices” αποτελεί μια πρόσφατη προσθήκη στα φωνητικά σύνολα του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ και αποτελείται από ενήλικες. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να συνεχίσουν να τιμούν την πόλη των Σερρών,             ως άξιοι πρεσβευτές της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here