Η Δύναμη Σερραίων Πολιτών επισκέφτηκε το Δημοτικό Στάδιο Σερρών

Η Δύναμη Σερραίων Πολιτών επισκέφτηκε το Δημοτικό Στάδιο Σερρών

Το Δημοτικό  Στάδιο Σερρών,

επισκέφθηκε η υποψ. Δήμαρχος ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψ. Δημοτικών Συμβούλων της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.


Συναντήθηκαν,

με αθλούμενους αλλά και προπονητές Σερραικών Αθλητικών Συλλόγων που προπονούνται στο Στάδιο και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα σημαντικά προβλήματα που έχουν οι εγκαταστάσεις, από τους προπονητές του Γ.Σ “Σερρες 93” κ.κ.  Χρήστο Παπίτσα και Ιωσήφ Παρασκευόπουλο.

Η παλαιότητα των υφιστάμενων κατασκευών αλλά και η ελλιπής τους  συντήρηση, η απουσία έργων εκσυγχρονισμού επί δεκαετίες,

καθιστούν ακατάλληλους και επικίνδυνους τους χώρους πάνω και κάτω από τις κερκίδες, ενώ η έλλειψη στοιχειωδών βοηθητικών και λοιπών χώρων προετοιμασίας καθώς και αποδυτηρίων και χώρων υγιεινής των αθλητών, παραπέμπει σε τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Η κ. Παπαφωτίου τόνισε:

 “Ειναι κρίμα οι Αθλητικοί μας Σύλλογοι να διακρίνονται διεθνώς, να καυχιόμαστε  για τους πρωταθλητές μας του Στίβου και ως Δήμος να μην τους παρέχουμε τις στοιχειώδεις έστω διευκολύνσεις για να εξελιχθούν περαιτέρω αθλητικά.


Αυτό που διαπιστώσαμε για μία ακόμη φορά, είναι η αδιαφορία για την δημιουργία νέων και σύγχρονων εγκαταστάσεων άθλησης και η εγκατάλειψη των υπαρχόντων στην μοίρα τους.


Λυπάμαι που ο Δήμος μας μέχρι και τώρα, αποδείχθηκε ανεπαρκής σε πρωτοβουλίες, διεκδικήσεις και υλοποιήσεις αθλητικών υποδομών.

Στο Πρόγραμμά μας δεσμευόμαστε για ανακατασκευή και επέκταση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού μας ΣΤΑΔΙΟΥ.


Οραματιζόμαστε και θα υλοποιήσουμε ένα Στάδιο πλήρες, σύγχρονο και λειτουργικό, που θα μπορεί όχι μόνο να φιλοξενεί το σύνολο των αθλημάτων Στίβου

αλλά και να παρέχει επαρκείς και κατάλληλους χώρους με σύγχρονο εξοπλισμό και σε άλλα αθλήματα όπως

η Πάλη, η Αρση Βαρών, προπονητήρια μεγάλων αποστάσεων και Μαραθωνίου, αθλητική Ποδηλασία και φυσικά το Ποδόσφαιρο.


Ένα νέο Στάδιο,

που θα μπορεί να φιλοξενεί πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες Στίβου και Ποδοσφαίρου, διοργανώσεις που θα αποφέρουν οικονομικά και τουριστικά οφέλη στις Σέρρες.”

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου,

συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Νάκης Αναστασιάδης, Δαμιανός Δουράκης, Γιώργος Καραγιαννίδης, Βάσω Μαυρίδου,  Ηλίας Μπάνδας, Γιάννης Προδρόμου, Κώστας Ριζούδης, Γιώργος Τουλκερίδης, Εύη Χρηστομάτη και Μάκης Χατζηλιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here