Ηλίας Γκότσης: Να μη χάσει άλλο πολύτιμο χρόνο η δημοτική αρχή

Στο τέλος βέβαια ο Ηλίας μπήκε και στην νουθεσία της σημερινής δημοτικής αρχής συμβουλεύοντας αλλά και καταγγέλλοντας πως η σημερινή δημοτική αρχή δεν υλοποίησε σχεδόν καμία από τις προεκλογικές της υποσχέσεις και δεν ασχολήθηκε με μεγάλα θέματα του Δήμου όπως, η ολοκλήρωση της έτοιμης συμφωνίας για τα στρατόπεδα, η εξασφάλιση χρηματοδότησης για αποζημιώσεις ιδιοκτησιών του Κεντρικού Πάρκου κ.λπ. θέματα για τα οποία προτείνουμε στη δημοτική αρχή να ασχοληθεί αμέσως και να μη χάσει άλλο πολύτιμο χρόνο. 

Η δημοτική αρχή μέχρι τώρα κάνει απλή διαχείριση της κατάστασης που παρέλαβε  σε όλους τους τομείς του Δήμου Σερρών όπως, κοινωνική πολιτική, πολιτισμός, ΔΗΠΕΘΕ, αθλητισμός παιδεία, καθαριότητα, πράσινο κ.λπ. με μεγάλη δόση επικοινωνιακής πολιτικής και προβολής. 

Μα Ηλία, εσύ πάντα δεν έλεγες τον Αγγελίδη πως ο δήμος χρειάζεται μεγαλύτερη προβολή του έργου του;

Ε λοιπόν βρέθηκε ο πιο καλός υποστηριχτής του κ. Αγγελίδη

Και πάντα με τις ευλογίες του!

Όσο για την καταγγελία πως τα απορριμματοφόρα του δήμου έχουν φθαρμένα ελαστικά και κινδυνεύει η ζωή των εργαζομένων, απάντηση έδωσε ο κύριος Καρακολίδης που ναι μεν παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά σε καμία περίπτωση τα λάστιχα όλων των σχημάτων δεν είναι «γυαλί» όπως χαρακτηριστικά καταγγέλθηκε από τον κ. Γκότση…

Είδες Ηλία που τα χαρτιά πολλές φορές , όπως και οι προϋπολογισμοί μιλούν από μόνοι τους;