Ενημερωτική ημερίδα τη Δευτέρα από την ομάδα των Ικάρων Σερρών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL ανακονώνει τη διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας με θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL ανακονώνει τη διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας με θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20-01-2020 και ώρα 19:00, στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών (Αίθουσα «ΓΕΩΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ», 3ος όροφος).

Θέματα της ημερίδας “Η διατροφή των νεαρών αθλητών”

και “Η εξέλιξη των νεαρών Καλαθοσφαιριστών”.

Τα θέματα της Ημερίδας θα παρουσιάσουν:

α. ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ: ο κ. Κων/νος Μητουσούδης Διαιτολόγος & Διατροφολόγος.

Ο κ.Μητουσούδης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης το 2003. 

 Έκανε την εξάμηνη πρακτική εξάσκηση (01/10/2002-30/04/2003) στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών, μετά εργάστηκε (01/08/2003-30/09/2003) σε  μονάδα παράγωγης επεξεργασίας προϊόντων στον ποιοτικό έλεγχο (εργαστηριακές μετρήσεις) και από 01/10/2003-28/02/2005 σε διαιτολογική μονάδα ως υπεύθυνος διαιτολόγος διατροφολόγος. 

Από το Νοέμβριο του 2005 μέχρι και σήμερα διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο των Σερρών ( Πλατεία Εμπορίου 9, 1ος όροφος) όπου παρέχει εξατομικευμένες διατροφολογικές υπηρεσίες τόσο πάνω στον έλεγχο βάρος όσο και σε σχέση με παθολογικές καταστάσεις. 

Παρουσιάστηκε σε εκπομπές τηλεόραση και ραδιοφώνου (τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας) από το 2003 μέχρι και σήμερα, για την ενημέρωση και την εκπαίδευση στην Σωστή και Μεσογειακή Διατροφή. 

Έχει υπάρξει Εκπαιδευτής στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων) στο μάθημα Διατροφής.

 Αρθρογραφεί (εφημερίδες και περιοδικά) και κάνει διαλέξεις (φορείς , σχολεία , συλλόγους  κ.τ.λ. ) σε θέματα διατροφής. 

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ).

Επειδή η επιστήμη της διατροφής διαρκώς εξελίσσεται και για αυτόν τον λόγο, παρακολουθεί σχετικές ημερίδες , σεμινάρια και εκπαιδεύσεις .

β. ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: ο κ. Νικόλαος Κεραμέας, Προπονητής Καλαθοσφαίρισης – Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Υποδομών Καλαθοσφαίρισης της ΧΑΝΘ.

(Ο κ. Νικόλαος Κεραμέας κατά το παρελθόν ήταν Ομοσπονδιακός Προπονητής και Υπεύθυνος Ακαδημιών των ομάδων «ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και «ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ»).

Ο Νίκος Κεραμέας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και στη Μ.Ε.Ν.Τ. το διάστημα 1975 – 1985.

Παράλληλα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα (1979) από τα τμήματα υποδομής του Άρη. Συνέχισε σαν προπονητής του Νέστορα (1981 – 1987) και επέστρεψε σαν προπονητής στον Άρη (1987 – 1994).

Τις περιόδους 1995 – 1996 και 1996 – 1997 ήταν προπονητής της Μ.Ε.Ν.Τ.

Από το 1998 μέχρι και το 2007 διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής. Για 21 χρόνια ήταν υπεύθυνος της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και τρεις (3) παγκόσμιους σχολικούς τίτλους.

Με τις Εθνικές ομάδες κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Παίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Σλοβενία 1999), ένα χρυσό με την Εθνική Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Λιθουανία 2002) και ένα επίσης ασημένιο με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Ισπανία 2007)».

Σκοπός της αθλητικής ημερίδας των Ικάρων Σερρών

Σκοπός της Ημερίδας είναι να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τη διατροφή αθλητών και την εξέλιξη νεαρών αθλητών καλαθοσφαίρισης και απευθύνεται σε αθλητές, γονείς αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για τα θέματα αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Νικόλαο Αθανασίου, Προπονητή Καλαθοσφαίρισης και Τεχνικό Διευθυντή του Συλλόγους μας, στο τηλ. 6976628057.

Διαβάστε επίσης εδώ:


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here