κ. Τερζή, σε ποιο σημείο της πόλης μπορείς να σταθείς, χωρίς να έχεις παραιτηθεί πρώτα ;

Και μιας και ξεκίνησα τις απαντήσεις στα όσα έχω γράψει, να φιλοξενήσω και την απάντηση του συναδέλφου κ. Βασίλη Τερζή στα όσα έγραψα για την μη παραίτησή του από τις θέσεις ευθύνης του στο Δήμο των Σερρών.

Τι λέει ο Βασίλης Τερζής;

«Τόσα πολλά και τόσο κόπο και τόσο χρόνο για το καλό των Σερραίων φαντάζομαι φίλε. Σε παρακαλώ να διορθώσεις κάποιες πληροφορίες σου. Γραπτός Πανελλήνιος

Διαγωνισμός Α.Σ.Ε.Π. 2004, 11.000 υποψήφιοι Γυμναστές για 240 θέσεις. Επιτυχών με σειρά 208. Τοποθέτηση το 2006 στο Ιερό Νησί της Πάτμου, (τη χάρη του να έχετε), σημείωση η Ρόδος δεν είναι ακριτική. Υπηρετώ για ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,

«Πατμιάδα» (εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Πάτμου), Γ.Ε.Λ Πάτμου και Ε.Π.Α.Λ. Πάτμου.

Πριν θελήσεις να γράψεις για την προσωπική μου ζωή, τους στόχους και τις φιλοδοξίες μου μπορώ να σε βοηθήσω παρέχοντας σου υλικό. Σου παραθέτω με πολύ αγάπη ενδεικτικά και 4 φωτογραφίες…»

Πραγματικά πολύ ωραίες οι φωτογραφίες από την Πάτμο και την εκεί εκπαιδευτική σου πορεία Βασίλη και θα προσπαθήσω να τις φιλοξενήσω στο site, μιας και ο χώρος των σχολίων είναι μικρός και όπως κατάλαβες από ο οίστρος μου …μεγάλος!

Αλλά δεν μου είπες αν και που έχω άδικο και σε ποιο σημείο της πόλης θα μπορείς να σταθείς, χωρίς να έχεις παραιτηθεί πρώτα από τις θέσεις ευθύνης σου;

Θα μου πεις είναι έντιμο και ηθικό που παραιτήθηκε ο Καδής;

Ασφαλώς και δεν είναι ούτε έντιμο, ούτε ηθικό, αλλά ο Καδής δεν «παραμύθιασε» όπως ξέρεις καλύτερα από το καθένα, κανένα υποψήφιο δήμαρχο και καμία παράταξη και αν τελικά πάει οπουδήποτε ως υποψήφιος θα το κάνει ως ελεύθερος πολίτης και όχι ως …αντιδήμαρχος.

Και εκεί είναι και η διαφορά σας….

Ποιος θα μπορούσε να σε «ψέξει» αν έπαιρνες το καπελάκι σου και πήγαινες σε άλλες πολιτείες;

Κανείς!

Αλλά εσύ θέλεις και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο!

Εμ αυτό που θέλεις δεν γίνεται!

Και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ξέρεις πως μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό….

Όσο για μένα μη φοβάσαι, ξέρω καλά να φυλάγομαι από τους φίλους μου, μιας και τους εχθρούς μου τους γνωρίζω.

Και μη νομίζεις πως εγώ τα είπα βαριά και επιθετικά.

Εγώ ούτε για «προδότες» μίλησα, ούτε για … «λεκέδες».

Σωστά;

Διαβάστε εδώ τι έγινε χτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here