Για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία: Ευχαριστεί ο Καμπούρης τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ και την πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Σερρών  Νέας Δημοκρατίας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Γραμματείας Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην εμπόλεμη Ουκρανία και σε συνεργασία με τις ΔΗΜΤΟ ,συγκέντρωσε  ποσότητα τροφίμων που παραδόθηκε στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της κ. Θόδωρος Καμπούρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει
όλους όσους συνέδραμαν για την ολοκλήρωση αυτής της δράσης.

Tις φίλες και τους φίλους, μέλη και μη της παράταξης που προσήλθαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ Σερρων ΝΔ για να φέρουν τρόφιμα.

Το Περιφερειακό Τμήμα Σερρών  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Πρόεδρο αυτού Μαρία Θεοδωρίδου για την άψογη συνεργασία μας.

Και φυσικά τα Μ.Μ.Ε για την κοινοποίηση της δράσης …

Την αλληλεγγύη τους προς τους Ουκρανούς πρόσφυγες έδειξαν και μάλιστα έμπρακτα και οι Σερραίοι κτηνίατροι με την εθελοντική δράση, που πραγματοποίησαν στα κατοικίδιά τους.

Οι κτηνίατροι Κώστας Τσέλκας, Βασίλης Πετρίδης και Πέτρος Μπίσκας, επισκέφθηκαν τη δομή των Σερρών, στην οποία φιλοξενούνται οι Ουκρανοί πρόσφυγες, διενεργώντας και τις κλινικές εξετάσεις αλλά και τους εμβολιασμούς στα κατοικίδιά τους και όπως καταλαβαίνετε..δωρεάν!

Βλέπετε και οι τρεις είναι μέλη του Δικτύου εθελοντών του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου…

Οπότε έχουν …υποχρέωση!